Mikko Aaltonen
Sport LA 13.1. klo 17:00 Ilves

Ilveksen tappioputki sai jatkoa perjantaina Nokia Arenalla, kun Lahden Pelicans oli lopulta parempi maalein 5-3. Lauantaina vastassa on kaksi ottelua putkeen voittanut Vaasan Sport.

Ilveksen otteisiin tuli parannusta verrattuna keskiviikon Lukko-otteluun, mutta voittoon asti rahkeet eivät yltäneet. Ilveksen avainpelaajia olivat tehot 1+1 kirjannut Juho Rautanen ja hyvän pelin pelannut Eetu Päkkilä. Eemeli Suomi osui myös Ilvekselle.

Sport vieraili perjantaina Hämeenlinnassa, josta mukaan lähti vierasvoitto numeroin 4-1. Sebastian Stålberg osui kahdesti ja Axel Holmström sekä Simon Hjalmarsson molemmat kertaalleen. Varsin tuttuja tehopelaajia siis vaasalaisten riveistä. Miroslav Svobodan haaveet nollapelistä romuttuivat vasta viitisen minuuttia ennen kamppailun päätöstä.

Ilves ja Sport ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti. Sport voitti ensimmäisen keskinäisen Nokia Arenalla 4-2, mutta sen jälkeen Ilves haki Vaasasta vierasvoiton lukemin 6-2 ja kaatoi Sportin kotona maalein 4-1. Tuolle Sport-voittojen sarjalle Ilves lähtee hakemaan jatkoa lauantaina.

SEURAA HEITÄ:
Jani Nyman on tullut ryminällä takaisin nuorten MM-kisoista. Maali syntyi jo 15 sekunnin kentällä olon jälkeen ja pelaaminen on muutenkin näyttänyt raikkaalta. Kisoissa seitsemään otteluun kuusi tehopistettä tehnyt Nyman näyttää jatkavan Liigassa siitä, mihin jäi ennen kisareissua. Ja se on Ilveksen kannalta hyvä asia.

23-vuotias Lari Heikkinen on ottanut oman paikkansa Sportin kokeneesta ja ruotsalaisvahvistusten sävyttämästä hyökkäyksestä. Ahkerana treenaajana tunnettu energialaituri pyrkii olemaan taas lauantaina Ilveksen puolustuksen kiusana.

MISTÄ SEURATA:
Ottelu alkaa Vaasan Sähkö Areenalla kello 17.00. MTV Urheilun suora lähetys käynnistyy kello 16.30. ILVES+ ottelulähetys alkaa kello 16.00. Tällä viikolla käsittelemme teemana rutiineja. Mukana tietenkin myös Mysteeri-Ilves!

Ilveksen nousut eivät riittäneet – pisteet Lahteen
Ilves haki taisteluvoiton Vaasasta
UUTISET