1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Ilves kohtaa lauantain perhepelissä Mikkelin Jukurit

Ilves kohtaa lauantain perhepelissä Mikkelin Jukurit

Ilves.com
ENNAKON TARJOAA

Ilves kohtaa lauantaina perheottelussa Mikkelin Jukurit. Nokia Arenalle saadaan ottaa pitkästä aikaa täysi katsomo ja seisomakatsomo on kokonaisuudessaan käytössä – puitteet Liigan kärkikamppailulle ovat siis huippukunnossa.

Ilves lähtee lauantain kamppailuun viikon pelitauon jälkeen joukkueessa ilmenneiden koronatapausten siirrettyä viime lauantain paikallispelin lisäksi tänään keskiviikkona pelatuksi tarkoitetun Ilves-Sport -ottelun. Riippuen kuluvalla viikolla pelattujen otteluiden tuloksista Ilves lähtee kärkikamppailuun joka tapauksessa loistavista asemista, sillä Ilves johtaa peliin lähtiessä pisteet/ottelu-sarjataulukkoa. Oman lisämausteensa otteluun antaa Ivan Nikolišinin liigadebyytti.

Mikkelin Jukurit on kuluvan kauden sensaatiojoukkue. Valmentajana kokemattoman entisen huippupelaajan Olli Jokisen johdolla Jukurit on jo nyt kerännyt yli kolmekymmentä sarjapistettä kuin 14. sijaan päättyneellä viime kaudella. Tiistaina 8.2. Jukurit voitti Ilveksen kotikentällään lukemin 3-1, joten Ilveksellä on revanssin paikka. Siinä missä Ilves tulee kamppailuun pelitauolta pelaa Jukurit kaksi tiukkaa ottelua tätä ennen, kun se kohtaa tänään keskiviikkona HIFK:n ja torstaina Rauman Lukon.

Tervetuloa kello 13 lähtien koko perheen voimin uudelle Nokia Arenalle! Perheitä tervehtii Ilves-maskotti Ipa, jolla on oma valokuvauspiste. Lisäksi ottelussa on piirrustuspiste ja kasvomaalausta. Piirustuspiste sijaitsee A3-katsomon kohdalla.

Perheottelun lipputarjous: aikuinen 12€, lapsi 6€
(katsomot A8-10, B8-10, seisomakatsomo sekä yläkatsomot)

Perheottelun tarjous Stefan’s at Arena -katsomoravintolaan 119€ /hlö
– ottelulippu
– kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu menu, katso menu (PDF)
– istumapaikat omassa katsomoravintolan pöydässä

Osta lippu otteluun


Ottelutapahtuman ovet aukeavat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Areenan Original Long Drink Barissa järjestetään pregame- ja aftergame-tapahtumat, jossa on pregamen aikana happy hour kello 13-14. Pregame-tapahtumassa järjestetään myös avausmaaliveikkaus, jonka palkintona on #28 Eetu Päkkilän maila nimikirjoituksella.

Ilves-Kauppa areenan katutasossa palvelee ennen ottelua, sen aikana ja ottelun jälkeen. Ottelun aikana katsomotasolla palvelee myös pienempi Ilves-Kauppa sekä myyntikärryjä. Asioidessasi myymälässämme helmikuun aikana voit osallistua arvontaan, jossa palkintoina paljon GW- ja GI-paitoja! Pääpalkintona Lukáš Dostálin GW-paita.

Nyssen kyydillä veloituksetta Nokia Arenalle ottelulipulla, lue uutinen:
Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla

Lue lisää lippukäytännöistä, ottelumuutoksista ja rajoituksista:
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin


Pelaajakommentit, Joonas Oden
Haastattelu: Vesa Suonsyrjä

Lauantaina on edessä perheottelu, minkälaisia ajatuksia se sinussa herättää?

– Perhe on minulle todella tärkeä. Molemmat vanhempani ovat suuria fanejani ja seuraavat pelejäni vaikka isä asuukin USA:ssa. Muutama viikko sitten vanhempani olivat pelissä, joka oli tietenkin minulle todella hieno juttu. Ollessani nuori asuessamme Yhdysvalloissa kävimme koko perheenä katsomassa Spokane Chiefsin pelejä, avaa Joonas oman perheensä suhdetta kiekkoiluun.

Lauantain kamppailussa on edessä myös veljesten välinen taisto, sillä Joonaksen pikkuveli Markus Oden pelaa Jukureissa.

– On jännittävää kohdata Markus kaukalossa. Uskoisin, että kohtaamme isolla hymyllä ja vaihdamme pari sanaa ennen peliä. Olemme edelleen läheisiä ja soittelemme epäsäännöllisesti toisillemme, viiime kaudella ensimmäistä kertaa kaukalossa veljeään vastaan pelannut Joonas hymyilee.

Mikkelin Jukurit on yllättänyt kaikki tällä kaudella, mutta enää joukkueen hyvä tekeminen ei yllätä.

– Jukurit paineistaa hyvin, he pelaavat hyvin hyökkäyspäässä ja puolustavat tiiviisti. Olen ollut yllättynyt siitä kuinka hyvin heillä on mennyt, mutta olen varma ettei kukaan enää aliarvioi heidän joukkuettaan.

Kuva: Anssi Takala, Ilves.com

Kuluvalla kaudella Joonas Oden on iskenyt jo uuden piste-ennätyksensä kun 41 ottelussa on syntynyt seitsemän maalia ja kaksikymmentäkaksi tehopistettä.

– Omalta kohdaltani peli on mukaillut joukkueen tekemistä. Aloitin hieman hitaasti, mutta olen parantanut koko ajan ja sitä kautta olen melko tyytyväinen kauteeni tähän mennessä. Peliaikaa olen saanut koko ajan kauden edetessä enemmän ja se tuntuu hyvälle, kertaa Oden kauttaan.

Lauantaina Ilves saa Nokia Arenalle ottaa täyden katsomon lisäksi koko seisomakatsomon täyteen. Joonas Oden syttyy kun puhe kääntyy Ilveksen kannattajiin.

– Meillä on aivan mahtavat kannattajat, rakastan pelata heidän edessään ja heidän kannustamisensa on aivan hullua. Kannattajamme antavat meille virtaa ja sähköistävät pelaamistamme sekä sytyttävät koko muun areenan, hehkuttaa Oden.


Lue myös

Haastattelu: Leo Lööf uskoo Ilveksen pelaavan tällä kaudella mestaruudesta
Haastattelu: Ivan Nikolishin haluaa auttaa joukkuetta kohti mestaruutta
Haastattelu: Simon Johansson odottaa Ilvekseltä vahvaa kevättä

Simon Johansson odottaa Ilvekseltä vahvaa kevättä
Luksusta lauantaiotteluun – perheottelun tarjous Stefan’siin 119€ /hlö
UUTISET