Uutinen

Ilves-perheen yhteisen kannattajatuotemyymälän avajaiset lauantaina 26.5.

Ilves-Hockey Oy
Sami Raiskio

Ilveksen uusi kannattajatuotemyymälä aloittaa toimintansa Tampereen Kalevan kaupunginosassa osoitteessa Kaupinkatu 40. Uudistunut Ilves-Kauppa viettää avajaisiaan lauantaina 26.5. klo 10-14 välisenä aikana.

Ilveksen uusi kivijalkamyymälä vastaa kasvaneeseen kysyntään sekä yhdistää Ilves-jääkiekon ja Ilves-jalkapallon kannattajatuotteet, jotka sulautuvat nyt yhteisiksi Ilves-tuotteiksi. Suomen suurimman urheiluseuran edustusjoukkueiden tuotevalikoimat löytyvät jatkossa myös seuran yhteisestä verkkokaupasta, joka palvelee vuorokauden ympäri osoitteessa www.ilveskauppa.fi.

– Uusi, yhteinen Ilves-Kauppa on konkreettinen esimerkki jatkuvasti kehittyvästä lajien välisestä yhteistyöstämme. Suuret harrastajamäärät ja Ilves-brändin ympärivuotinen läsnäolo pääsarjatasolla useassa eri lajissa tuovat tuhansia ihmisiä yhteen viikoittain. Vahva yhteisöllisyys on Ilvekselle suuri voimavara, jota seuran tulee ylläpitää ja kehittää myös pelikenttien ulkopuolella, näkee Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Keskeiselle paikalle Kalevan kaupunginosaan avattava myymälä palvelee hyvin kummankin lajiorganisaation tarpeita. Uusi Ilves-Kauppa sijaitsee kävelyetäisyyden päässä niin Tammelan stadionista kuin Hakametsän jäähallistakin.

– Uuden kivijalkakaupan ja yhteisen verkkokaupan myötä pystymme palvelemaan kaikkia Ilveksen kannattajia entistä paremmin lajista riippumatta. Uskon vahvasti, että lajien välinen yhteistyö syvenee jatkossa entisestään ja keltavihreä Ilves-perhe jatkaa kasvuaan sekä voimistumistaan, kommentoi Ilves Edustus Oy:n kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi.

– Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Satu Laaksoa ja kaikkia muita Ilves-Kaupan eteen uskomattoman paljon ahertaneita ihmisiä heidän panoksestaan tämän mahdollistamiseksi.

Uudistukset mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen

Jääkiekon puolella uusi Ilves-Kauppa selkeyttää jatkossa myös Hakametsän jäähallin myymälän valikoimaa, jossa vaatteiden osuus supistuu ja muut tuotteet saadaan entistä paremmin asiakkaiden saataville. Kaupinkadun myymälä puolestaan tarjoaa asiakkaille paremmat tilat tuotteisiin tutustumiseen ja niiden sovittamiseen.

– Uusia tuotteita on luvassa jo kesällä ja luonnollisesti myös syksyllä Liiga-kauden alkaessa. Jatkossa valikoimaamme tulee uutuutena muun muassa personoituja Ilves-tuotteita, kertoo Ilves-Kaupan tuotevastaava Satu Laakso.

Kalevan Ilves-Kaupassa on liiketilaa katutasossa vajaat 100 neliömetriä, ja liikkeen läheisyydessä on myös ilmaista pysäköintitilaa autoille. Myymälä palvelee tiistaista perjantaihin klo 14-18 välisenä aikana ja lauantaisin klo 10-14.

Ilveksen yhteisen verkkokaupan toteutuksesta sekä kassa- ja varastojärjestelmän hankkimisesta vastannut Jere Grönholm kertoo Ilves-Kaupan olevan osa kokonaisvaltaista uudistusta myynnin puolella.

– Ensisijainen kehityskohteemme oli koko Ilves-yhteisön verkkokauppa, joka tuotettiin kokonaan uusiksi vastaamaan tarpeitamme. Uuden kivijalkamyymälän ja verkkokaupan myyntiä tukemaan otamme käyttöön uuden kassa- ja varastojärjestelmän. Tämä mahdollistaa sujuvamman kaupankäynnin, kun kaikki osa-alueet toimivat keskenään synkronoidusti.

Osoitteessa www.ilveskauppa.fi toimiva verkkokauppa palvelee kannattajia myös heinäkuussa, jolloin Kaupinkadun myymälä on suljettuna kesälomien ajan.

– Ilves-Kaupan rakentaminen on ollut iso ponnistus sekä kivijalkamyymälän että verkkokaupan osalta. Haluankin välittää suuret kiitokset projekteissa mukana olleille. Toivotan samalla kaikki tervetulleiksi uuden myymälän avajaisiin, lähettää Satu Laakso terveiset koko Ilves-perheelle.

Avajaisissa paikalla edustusjoukkueiden pelaajia

Uuden Ilves-Kaupan ovet aukeavat lauantaina klo 10.00, ja Ilves tarjoaa 200 ensimmäiselle kävijälle munkkikahvit. Tiloihin ja tuotevalikoimaan tutustumisen ohella avajaisissa on mahdollista päästä vaihtamaan kuulumisia Ilveksen jääkiekko- ja jalkapallojoukkueiden pelaajien kanssa. Ilves-Kaupassa on myynnissä myös viisi Boston Bruinsin pelipaitaa, jotka on varustettu Tuukka Raskin nimellä, pelinumerolla ja aidolla nimikirjoituksella.

Avajaisten jälkeen suosittelemme suuntaamaan Tammelan stadionille klo 15.00 käynnistyvään Veikkausliiga-otteluun, jossa Ilves kohtaa Turun Palloseuran.

Tervetuloa!

#YksiRakkausYksiSeura

 

Yhteystiedot:

Ilves-Kauppa
Kaupinkatu 40
33540 Tampere

050 512 7175
ilveskauppa@ilves.com

Avoinna ti-pe 14-18, la 10-14

Verkkokauppa: www.ilveskauppa.fi

Ilves-Kauppa somessa: Facebook | Instagram | Twitter

Ilves-Kaupassa on myynnissä viisi Tuukka Raskin nimikirjoituksella varustettua pelipaitaa.

Kuvat: Sami Raiskio

Twitter

Lisää aiheita

5.8.2020 / Uutinen

Lukáš Dostál jatkaa Ilveksessä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella

Ilves on tehnyt NHL-seura Anaheim Ducksin kanssa toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, jonka myötä maalivahti Lukáš Dostál, 20, aloittaa tulevankin kauden Ilveksessä. Toissa kaudella HC Kometa...

LUE LISÄÄ


5.8.2020 / Uutinen

Arttu Ruotsalainen aloittaa tulevan kauden Ilveksessä

Ilves ja NHL-seura Buffalo Sabres ovat sopineet keskushyökkääjä Arttu Ruotsalaisen, 22, jatkavan Ilveksessä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Kaudesta 2017-2018 lähtien Ilveksessä pelannut Arttu Ruotsalainen teki...

LUE LISÄÄ


16.7.2020 / Uutinen

Matias Maccelli jatkaa Ilveksessä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella 

Keväällä NHL-seura Arizona Coyotesin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen tehnyt hyökkääjä Matias Maccelli, 19, jatkaa Ilveksessä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksen ja Coyotesin välisen sopimuksen mukaisesti Maccelli...

LUE LISÄÄ


15.7.2020 / Haastattelu

Ilves Hockey Podcast – Teemu Rautiainen

Jakso 10. Ilves Hockey Podcastin vieraana on Teemu Rautiainen, joka kasvoi ilvesläiseksi kuuden seurassa vietetyn kauden aikana. Jaksossa Radu kertoo pelaajapolkunsa alusta, upeista vuosista Ilveksessä...

LUE LISÄÄ


10.7.2020 / Uutinen

Ilves-Kauppa muokkasi ilmettään

Kesän kynnyksellä saatiin valmiiksi Ilves-Kaupan ehostukset niin verkkokaupassa kuin osoitteessa Kaupinkatu 40 sijaitsevassa kivijalkakaupassa. Samassa yhteydessä Ilves-Kaupan verkkokauppa integroitiin ilves.com-sivuston yhteyteen osoitteeseen kauppa.ilves.com omaksuen keväisen...

LUE LISÄÄ