MENUMENU

Uutinen

Ilves-perheen yhteisen kannattajatuotemyymälän avajaiset lauantaina 26.5.

Sami Raiskio

Ilveksen uusi kannattajatuotemyymälä aloittaa toimintansa Tampereen Kalevan kaupunginosassa osoitteessa Kaupinkatu 40. Uudistunut Ilves-Kauppa viettää avajaisiaan lauantaina 26.5. klo 10-14 välisenä aikana.

Ilveksen uusi kivijalkamyymälä vastaa kasvaneeseen kysyntään sekä yhdistää Ilves-jääkiekon ja Ilves-jalkapallon kannattajatuotteet, jotka sulautuvat nyt yhteisiksi Ilves-tuotteiksi. Suomen suurimman urheiluseuran edustusjoukkueiden tuotevalikoimat löytyvät jatkossa myös seuran yhteisestä verkkokaupasta, joka palvelee vuorokauden ympäri osoitteessa www.ilveskauppa.fi.

– Uusi, yhteinen Ilves-Kauppa on konkreettinen esimerkki jatkuvasti kehittyvästä lajien välisestä yhteistyöstämme. Suuret harrastajamäärät ja Ilves-brändin ympärivuotinen läsnäolo pääsarjatasolla useassa eri lajissa tuovat tuhansia ihmisiä yhteen viikoittain. Vahva yhteisöllisyys on Ilvekselle suuri voimavara, jota seuran tulee ylläpitää ja kehittää myös pelikenttien ulkopuolella, näkee Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Keskeiselle paikalle Kalevan kaupunginosaan avattava myymälä palvelee hyvin kummankin lajiorganisaation tarpeita. Uusi Ilves-Kauppa sijaitsee kävelyetäisyyden päässä niin Tammelan stadionista kuin Hakametsän jäähallistakin.

– Uuden kivijalkakaupan ja yhteisen verkkokaupan myötä pystymme palvelemaan kaikkia Ilveksen kannattajia entistä paremmin lajista riippumatta. Uskon vahvasti, että lajien välinen yhteistyö syvenee jatkossa entisestään ja keltavihreä Ilves-perhe jatkaa kasvuaan sekä voimistumistaan, kommentoi Ilves Edustus Oy:n kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi.

– Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Satu Laaksoa ja kaikkia muita Ilves-Kaupan eteen uskomattoman paljon ahertaneita ihmisiä heidän panoksestaan tämän mahdollistamiseksi.

Uudistukset mahdollistavat paremman asiakaskokemuksen

Jääkiekon puolella uusi Ilves-Kauppa selkeyttää jatkossa myös Hakametsän jäähallin myymälän valikoimaa, jossa vaatteiden osuus supistuu ja muut tuotteet saadaan entistä paremmin asiakkaiden saataville. Kaupinkadun myymälä puolestaan tarjoaa asiakkaille paremmat tilat tuotteisiin tutustumiseen ja niiden sovittamiseen.

– Uusia tuotteita on luvassa jo kesällä ja luonnollisesti myös syksyllä Liiga-kauden alkaessa. Jatkossa valikoimaamme tulee uutuutena muun muassa personoituja Ilves-tuotteita, kertoo Ilves-Kaupan tuotevastaava Satu Laakso.

Kalevan Ilves-Kaupassa on liiketilaa katutasossa vajaat 100 neliömetriä, ja liikkeen läheisyydessä on myös ilmaista pysäköintitilaa autoille. Myymälä palvelee tiistaista perjantaihin klo 14-18 välisenä aikana ja lauantaisin klo 10-14.

Ilveksen yhteisen verkkokaupan toteutuksesta sekä kassa- ja varastojärjestelmän hankkimisesta vastannut Jere Grönholm kertoo Ilves-Kaupan olevan osa kokonaisvaltaista uudistusta myynnin puolella.

– Ensisijainen kehityskohteemme oli koko Ilves-yhteisön verkkokauppa, joka tuotettiin kokonaan uusiksi vastaamaan tarpeitamme. Uuden kivijalkamyymälän ja verkkokaupan myyntiä tukemaan otamme käyttöön uuden kassa- ja varastojärjestelmän. Tämä mahdollistaa sujuvamman kaupankäynnin, kun kaikki osa-alueet toimivat keskenään synkronoidusti.

Osoitteessa www.ilveskauppa.fi toimiva verkkokauppa palvelee kannattajia myös heinäkuussa, jolloin Kaupinkadun myymälä on suljettuna kesälomien ajan.

– Ilves-Kaupan rakentaminen on ollut iso ponnistus sekä kivijalkamyymälän että verkkokaupan osalta. Haluankin välittää suuret kiitokset projekteissa mukana olleille. Toivotan samalla kaikki tervetulleiksi uuden myymälän avajaisiin, lähettää Satu Laakso terveiset koko Ilves-perheelle.

Avajaisissa paikalla edustusjoukkueiden pelaajia

Uuden Ilves-Kaupan ovet aukeavat lauantaina klo 10.00, ja Ilves tarjoaa 200 ensimmäiselle kävijälle munkkikahvit. Tiloihin ja tuotevalikoimaan tutustumisen ohella avajaisissa on mahdollista päästä vaihtamaan kuulumisia Ilveksen jääkiekko- ja jalkapallojoukkueiden pelaajien kanssa. Ilves-Kaupassa on myynnissä myös viisi Boston Bruinsin pelipaitaa, jotka on varustettu Tuukka Raskin nimellä, pelinumerolla ja aidolla nimikirjoituksella.

Avajaisten jälkeen suosittelemme suuntaamaan Tammelan stadionille klo 15.00 käynnistyvään Veikkausliiga-otteluun, jossa Ilves kohtaa Turun Palloseuran.

Tervetuloa!

#YksiRakkausYksiSeura

 

Yhteystiedot:

Ilves-Kauppa
Kaupinkatu 40
33540 Tampere

050 512 7175
ilveskauppa@ilves.com

Avoinna ti-pe 14-18, la 10-14

Verkkokauppa: www.ilveskauppa.fi

Ilves-Kauppa somessa: Facebook | Instagram | Twitter

Ilves-Kaupassa on myynnissä viisi Tuukka Raskin nimikirjoituksella varustettua pelipaitaa.

Kuvat: Sami Raiskio

Ilves-Kauppa

Pistetaulukko

MAALIT
#2 RUOTSALAINEN
6
MAALIA

SYÖTÖT
#75 LEPAUS
10
SYÖTTÖÄ

PISTEET
#75 LEPAUS
14
PISTETTÄ

PLUS/MIINUS
#57 PARIKKA
+11
+ / -

RANGAISTUKSET
#10 SUOMI
27
MINUUTTIA

Sarjataulukko

# JOUKKUE O TM PM P
1. Kärpät 12 37 14 29
2. Ilves 11 38 25 23
3. TPS 12 32 22 23
4. SaiPa 11 31 26 21
5. HIFK 11 38 30 21
6. HPK 12 30 29 19
7. KalPa 12 30 34 19
8. Pelicans 12 33 29 17
9. Tappara 12 33 34 16
10. Sport 11 33 43 15
11. Jukurit 12 28 30 14
12. JYP 12 31 37 14
13. Lukko 12 31 43 13
14. KooKoo 12 36 48 11
15. Ässät 12 26 43 9

Lisää aiheita

16.10.2018 / Otteluennakko

Nappaako Ilves pisteet myös Kouvolasta?

Kouvolan keskiviikkoillassa kohtaavat joukkueet ovat menneet päinvastaisiin suuntiin viime aikoina, sillä vierasjoukkue Ilves on voittanut viisi ottelua perättäin kotijoukkue KooKoon hakiessa...

LUE LISÄÄ


16.10.2018 / Haastattelu

Luottopakiksi kasvanut Jarkko Parikka: Me uskotaan omaan tekemiseen

Ilveksen riveissä on riittänyt alkukaudesta onnistujia. Yksi niistä on 21-vuotias puolustaja Jarkko Parikka, joka on koko sarja plus-miinustilaston kärkinimi. Ilveksen hyvästä...

LUE LISÄÄ


12.10.2018 / Otteluraportti

Ilves nousi murskavoitolla sarjakakkoseksi

Ilves pelasi perjantai-iltana Sportin vieraana Vaasan Kuparisaaressa. Neljä edellistä otteluaan voittanut Ilves löysi toisessa erässä tehovireen ja jatkoi voittoputkeaan vaasalaisten kustannuksella....

LUE LISÄÄ


12.10.2018 / Otteluennakko

Ilves katkomaan Sportin pisteputkea – tavoitteena Liigan kakkossija

Vaasan perjantaissa nähdään kahden vahvassa vireessä olevan joukkueen kohtaaminen. Ilveksen neljän ottelun voittoputki on nostanut tupsukorvat Liigassa jo kolmanneksi, kun taas...

LUE LISÄÄ