1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves vahvistaa mediatuotantoaan ja aloittaa omat ottelulähetyksensä – Ilves+ tulee olemaan seuran audiovisuaalisen sisällön keskus

Ilves vahvistaa mediatuotantoaan ja aloittaa omat ottelulähetyksensä – Ilves+ tulee olemaan seuran audiovisuaalisen sisällön keskus

Ilves-Hockey Oy

Kauden 2023–2024 alla avattava ilves.com/plus -sivusto on Ilveksen uusi media-alusta, joka kokoaa Liiga-joukkueen kaiken audiovisuaalisen sisällön. Pitkä ja hyvin toiminut yhteistyö Tampereen Kiakkoradion kanssa päättyy seuran päätöksellä, kun Ilves tuottaa jatkossa itse ottelulähetyksensä.

Ilveksen Liiga- ja CHL-otteluiden otteluselostukset kuuluvat jatkossa seuran itse tuottamina maksuttoman ja kaikille avoimen Ilves+:n kautta. Ilveksen kaikki ottelut selostaa tuttuun tapaan Mikko Aaltonen, joka on toiminut FUN Tampereen ja Tampereen Kiakkoradion lähetysten keltavihreänä äänenä vuodesta 2015 lähtien.

– Pitkä yhteistyökumppanuutemme FUN Tampereen ja Tampereen Kiakkoradion kanssa on ollut antoisaa, ja kiitämme heitä laadukkaasta työstä näiden vuosien aikana. Yhteistyömme rinnalla olemme samalla johdonmukaisesti kehittäneet organisaatiomme sisäistä mediatuotantoa. Uuden sivustomme, omien ottelulähetystemme ja muiden tulevien sisältöjemme myötä otamme siinä jälleen askeleen eteenpäin, sanoo Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilveksen tulevat ottelulähetykset sisältävät myös laajan ennakkolähetyksen, erätauko-ohjelmaa ja jälkipelit. Kotiotteluissa vaihtopenkkien välissä ottelua kommentoi entinen Ilves-puolustaja Niko Peltola ja studiota emännöi Miia Kahila, joka on viime kausina tuottanut erätaukohaastatteluja Ilveksen ottelutapahtumissa Nokia Arenalla. Lähetyksissä käsitellään laajasti Ilves-asiaa sekä jääkiekkoon liittyviä ilmiöitä ja kuuntelijat pääsevät osallistumaan kilpailuihin, joista voi voittaa monipuolisia palkintoja.

Viikoittain julkaistavan Ilveksen oman podcastin juontajaparina toimivat Ilveksen median vastaavaksi tuottajaksi ja myyntipäälliköksi nimitetty Valtteri Makkonen sekä Ilveksen ottelutapahtumien kuuluttaja Sami Hintsanen. Jokaista kotiottelua edeltää Makkosen isännöimä Ilves Live -lähetys, joissa on asiantuntijana Niko Peltola.

– Meillä on kasassa huipputiimi, jossa on paljon media-alan osaamista ja Niko Peltolan mukanaan tuomaa vahvaa lisäarvoa lajin sisältä. Uusi media-alustamme ja ottelulähetyksemme tarjoavat lisäksi mahdollisuuden myyntimme kasvattamiseen. Lisäksi pääsemme tuomaan pelaajat ja joukkueen entistä lähemmäksi kannattajiamme, kommentoi Valtteri Makkonen.

Lisäksi ilves.com/plus -sivustolle tuotetaan uusia ohjelmakokonaisuuksia, jotka kuuluvat Ilveksen ottelulähetyksissäkin. Tulossa on muun muassa ohjelmasarja ulkomailla pelaavista entisistä Ilves-pelaajista. Sivustolta löytyvät myös entistä kattavammat otteluiden tunnelmavideot ja C Moren ilmaissisällöt.

– Tavoitteenamme on laajentaa ja syventää entisestään kannattajiemme Ilves-kokemusta. Uusi media-alustamme tarjoaa entistä paremman ottelupäiväkokemuksen – olit sitten tulossa Nokia Arenalle tai missä päin maailmaa tahansa. Haluamme, että Ilves-yhteisö on tärkeä osa ihmisten elämää. Ilves kuuluu kaikille, sanoo Ilveksen AD, graafikko Antti Tuomisto.


Valtteri Makkonen Ilveksen median vastaavaksi tuottajaksi ja myyntipäälliköksi

Valtteri Makkonen on aloittanut 1.5.2023 Ilves-Hockey Oy:ssä median vastaavana tuottajana ja myyntipäällikkönä. Makkonen on toiminut aiemmin radiojuontajana ja ohjelmapäällikkönä Radio Sun Oy:ssä. Lisäksi hän on opettanut uusia mediaopiskelijoita Voionmaan opistossa.

Kaudesta 2021–2022 lähtien Ilves-Klubin isäntänäkin toiminut Makkonen on tehnyt Ilvekselle aiemmin muun muassa haastatteluja ja podcasteja sekä on toiminut Ilves Live -lähetysten ja Ilves Launchien juontajana.


Tule mukaan Ilveksen mediatuotantoon yhteistyökumppanina!

Kasvava mediatuotantomme ja uudet ohjelmakokonaisuutemme tarjoavat entistä parempia mahdollisuuksia myös yhteistyökumppanuuksiemme kehittämiseen ja uusien kumppanuuksien luomiseen.

Tulevan kauden ottelulähetystemme mainosspotit ovat nyt myynnissä. Muissa mainospaketeissamme on tarjolla muun muassa Ilveksen podcastiin, Ilves Liveen, ottelutapahtumiemme kilpailuihin ja sosiaaliseen mediaan liittyviä yhteistyömahdollisuuksia.

Katso mainospaketit ja myynnin yhteystiedot Ilveksen mediakortista (PDF).


Ilves+:n tuotantoryhmä

Mikko Aaltonen, selostaja
Valtteri Makkonen, vastaava tuottaja
Sami Hintsanen, podcast
Niko Peltola, kaukalonlaitatoimittaja
Miia Kahila, juontaja
Jere Grönholm, kehityspäällikkö, digitaaliset palvelut
Antti Tuomisto, AD, graafikko
Sami Raiskio, kuvaaja
Aarno Vuorinen, kuvaaja
Jimi Soinila, kuvaaja


Lisätiedot medialle

Antti Tuomisto +358 44 010 5111 / antti.tuomisto@ilves.com
Valtteri Makkonen +358 40 180 2009 / valtteri.makkonen@ilves.com

Harjoitusottelut kaudella 2023-2024
Locker Room Sale lauantaina 10.6. Nokia Arenalla
UUTISET