2. Uutinen
  3. Ilves voittoon IFK:sta – Meskaselle kaksi osumaa

Ilves voittoon IFK:sta – Meskaselle kaksi osumaa

Ilves.com

Ilveksen harjoitusottelut jatkuivat torstaina Porvoossa, kun Helsingin IFK kaatui lukemin 1-3 (0-2, 1-1, 0-0). Ilveksen maaleista vastasivat kaksi maalia iskenyt Ville Meskanen sekä ensimmäistä miesten otteluaan pelannut 17-vuotias Sebastian Soini.

Ilveksen kauden kolmas harjoitusottelu pelattiin torstaina loppuunmyydyssä Porvoon jäähallissa, kun vastaan asettui Helsingin IFK. Jo ottelun ensimmäisten minuuttien aikana kävi selväksi, että luvassa on harjoitusotteluksi suhteellisen viihdyttävää kiekkoa.

Ensimmäisen erän alkupuoliskolla Ilves sai pelattavaksi kaksi peräkkäistä ylivoimaa, joista jälkimmäinen hyödynnettiin maalin arvoisesti. Arttu Pelli tarjoili ja Ville Meskanen laukoi kiekon tarkasti ylänurkkaan. Erässä nähtiin myös toinen Ilves-osuma, kun asialla oli jälleen Meskanen. “Mesen” läheltä laitaa lähtenyt veto yllätti täysin IFK-vahti Roope Taposen, joka toistamiseen joutui noukkimaan kiekon maalistaan.

Toisen erän tähtihetki oli 17-vuotiaan Ilves-kasvatti Sebastian Soinin. Ennakkoluulottomasti ensimmäistä miesten otteluaan pelannut Soini vei tulisella vedollaan Ilveksen 0-3 johtoon. Erän viimeisellä minuutilla myös IFK sai merkinnän maalisarakkeeseensa, kun Joonas Rask onnistui saamaan kiekon Jonas Gunnarssonin taakse kaventaen tilanteeksi 1-3.

Kolmannen erän mielenkiintoisemmat hetket nähtiin sen loppupuolella, kun IFK otti Taposen maaliltaan vaihtoaitioon ja stadilaiset pyörittivät kuudella miehellä Ilves-päädyssä. Erinomaisesti ottelussa maaliaan vahtinut Jonas Gunnarsson jatkoi kuitenkin varmoja otteitaan ottelun loppuun asti, joten IFK-kavennus jäi odottamaan kertaa seuraavaa.

Ilveksen harjoitusottelut jatkuvat jo perjantaina 18. elokuuta, kun Helsingin IFK kohdataan toistamiseen. Ottelu legendaarisessa Hakametsän jäähallissa alkaa klo 18.30. Otteluliput: ilves.lippu.fi

Artikkelikuva: Riku Laukkanen, HIFK

Liiga-kauden 2023-2024 ja CHL:n runkosarjan otteluliput nyt myynnissä!
Paluun Hakametsään kruunasi Málekin nollapeli – IFK kaatui 4-0