1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Jatkuuko voittoputki Barrett Haytonin kotidebyytissa

Jatkuuko voittoputki Barrett Haytonin kotidebyytissa

Vesa Suonsyrjä
Ilves KE 18.11. klo 18:30 KooKoo

Viiden ottelun voittoputkessa pelaava Ilves palaa kotikaukaloon pitkän tauon jälkeen, kun KooKoo saapuu Hakametsään keskiviikkoiltana. Koko sarjan maali- ja pistepörssiä hallitseva Arttu ”Are” Ruotsalainen on voittoputken aikana tehtaillut tehot 6+5=11. Kolmessa vieraskamppailussa yhden syöttöpisteen kerännyt Barrett Hayton debytoi kotiotteluiden osalta illan ottelussa.

Ilveksellä onnistumiset ovat ruokkineet onnistumisia

Ilveksen alkukausi on sujunut erinomaisissa merkeissä, josta osoituksena joukkue on sarjan piikkipaikalla. 14 ottelun jälkeen Ilveksellä on kasassa 33 pistettä maalisuhteella 56-29. Neljän maalin maalikeskiarvollaan Ilves on ollut liigan tehokkain joukkue maalinteossa. Kun joukkueella kulkee nousevat myös yksilöt esiin. Hyvää alkukautta pelaava Joose Antonen on tehnyt kahteen edelliseen otteluunsa kolme maalia. Ilveksen maalilla Lukas Dostal on voittanut 10/11 pelaamastaan ottelusta.

Tästä ottelusta Dostal on sivussa pienen vamman vuoksi ja maalilla pelaa Eetu Mäkiniemi ja varalla on Ilvekseen tälle kaudelle siirtynyt, vasta 16-vuotias Ondrej Bizon. KooVee:ssa 14.11 pelanneen Ville Kolppasen siirtokaranteeni päättyy 19.11 ja hän on käytettävissä tarvittaessa perjantaina 20.11.

Ilveksen tehopuolustaja Juuso Välimäki oli eilen tiistaina Ilves Hockey Podcastin haastattelussa, jonka voit kuunnella tästä.

Viime kauden piristysruiske KooKoo on jatkanut hyviä otteitaan

Päävalmentajansa Jussi Ahokkaan ja urheilujohtajansa Jarno Kultasen johdolla erinomaista työtä tehnyt KooKoo on aloittanut kautensa hyvin. 13 ottelussa joukkue on kerännyt 23 pistettä. Etenkin joukkueen puolustus on toiminut, sillä KooKoo on päästänyt sarjassa toisiksi vähiten maaleja (28). KooKoon jenkkilaituri Trevor Mingoia on nakuttanut alkukauteen tehot 13.6+8=14.

Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa kaksi kertaa Ilveksen maaliin osunut Kasper Björkqvist on tuota ottelua seuraavissa yhdeksässä ottelussa iskenyt smat kaksi maalia. Isokokoinen ruotsalaismaalivahti Victor Brattström on pelannut kymmenen kamppailua torjuntaprosentilla 90,95%


Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 18.11.2020

Joona Ikonen, Tammikuu 2021
Niko Peltola, Joulukuu 2020
Joni Ikonen, Joulukuu 2020

Lukas Dostal, päivä kerrallaan

Perjantain Ilves-Kärpät siirtyy – vastustajaksi Ilvekselle JYP
’Faster, more dynamic’ Arttu Ruotsalainen showing he could earn spot with Sabres
UUTISET