1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Joukkorahoitushanke on kerännyt yli 80 000 euroa, aikaa sijottaa jäljellä kaksi päivää

Joukkorahoitushanke on kerännyt yli 80 000 euroa, aikaa sijottaa jäljellä kaksi päivää

Ilves-Hockey Oy

Toukokuun lopussa käynnistyneen Share Ilves ry:n ja Ilves-Hockey Oy:n yhteiseen joukkorahoitushankkeeseen on tällä hetkellä sijoitettu yli 80 000 euroa. Minimitavoitteen 15 000 euroa täytyttyä jo hankeen alkuvaiheessa asetettiin kesäkuun puolivälissä välitavoitteeksi 75 000 euroa. Kampanjan maksimitavoite on 150 000 euroa. Joukkorahoitushankkeen tarkoituksena on innostaa kannattajat mukaan rakentamaan yhdessä Uutta Ilvestä.

– Viime viikkoina merkintöjä on tehty vilkkaasti, eikä 75 000 euron raja ole enää kovinkaan kaukana. Osakkeiden merkintäaika loppuu syyskuun lopussa, joten nyt alkanut viimeinen viikko saattaa lisätä vielä kokonaispottiamme. Viime viikolla julkaistu Ilves-Hockey Oy:n strategia on siivittänyt myös kampanjaamme ja luonut vankkaa uskoa tulevaisuuteen, kertoo Share Ilves ry:n puheenjohtaja Heikki Karjalainen.

Ilveksen kannattajayhdistys Share Ilves ry on perustanut uuden Share Ilves Oy:n mahdollistaakseen joukkorahoitusmallin toteuttamisen Ilves-Hockey Oy:n osakeannissa. Rahoituksesta saatu pääoma menee 90-prosenttisesti Ilves-Hockey Oy:n osakeantiin. Loput 10 prosenttia jää hankkeen hallinnollisten kulujen kattamiseen.

Osakkeita voi merkitä 30.9.2017 saakka yhdistyksen verkkosivulla osoitteessa http://www.shareilves.fi/

Share Ilves ry on vuonna 2010 perustettu Ilveksen kannattajayhdistys, jonka tarkoituksena on omistaa Ilvestä ja lisätä seuran kannatusta.

Lisätietoja

Heikki Karjalainen
puheenjohtaja
Share Ilves ry

050-4626789

Ilves kaatoi Jukurit pitkän kaavan mukaan
Jatkuuko Ilveksen voittoputki kotiluolassa?
UUTISET