1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Kanadalaishyökkääjä Mike O’Leary Ilvekseen loppukaudeksi

Kanadalaishyökkääjä Mike O’Leary Ilvekseen loppukaudeksi

Ilves-Hockey Oy

Ilves on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen kanadalaisen Mike O’Learyn kanssa.

26-vuotias Mike O’Leary siirtyy Ilvekseen AHL-seura Iowa Wildista. 187-senttinen, 91-kiloinen ja vasemmalta puolelta laukova hyökkääjä on tehnyt sarjassa 176 runkosarjaottelussa tehopisteet 19+25=44. O’Learyn piste-ennätys on viime kaudelta, jolloin hän merkkautti 66 ottelussa tehot 12+15=27.

– Mike O’Leary tuo Ilvekseen kokoa, kamppailuvoimaa ja monipuolisuutta, joita olemme hakeneet hyökkäykseemme kevään otteluita ajatellen. Hän on pelannut AHL:ssä monipuolisesti eri rooleissa, tarjoaa meille osaamista sekä vaihtoehtoja myös aloituksiin ja erikoistilanteisiin sekä tuo kilpailua keskustaamme, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

– Kuultuamme Miken saattavan olla saatavilla ja halukas siirtymään Eurooppaan keskustelimme asiasta pelaajan ja hänen agenttinsa kanssa. Katsottuamme hänen pelejään ja tehtyämme oman taustaselvityksemme olemme vakuuttuneita, että Mike pystyy auttamaan meitä loppukauden aikana. Hän tulee innoissaan Suomeen ja saapuu Tampereelle jo huomenna, kertoo Koskela.

Tiivistunnelmainen ilta Nordiksella – Ilves jäi nollille
Ilves-kannattajat täyttävät Sportin kotiluolan lauantaina
UUTISET