1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves-kannattajat täyttävät Sportin kotiluolan lauantaina

Ilves-kannattajat täyttävät Sportin kotiluolan lauantaina

Ilves.com

Osasto 41:n invaasio Vaasaan koittaa vihdoin tämän viikon lauantaina 17. helmikuuta. Vieraspeliin on lähdössä väkeä 21 linja-autollisen verran, joka pitää sisällään n. 1100 Ilves-kannattajaa. Kannattajayhteisön reissu on kannustanut myös monia omatoimimatkaajia ja sidosryhmiä kokoontumaan Vaasaan. Arvion mukaan Ilves-kannattajien määrä Kuparisaaressa tulee olemaan n. 1700 henkeä.

– Meillä oli viime vuonna Porissa vastaavanlainen tempaus ja meitä oli siellä n. 600 henkeä. Tämän vuoden tapahtuma on vaatinut huomattavasti enemmän työtä ja huomattiin, että viime vuonna oltiin vielä ihan lapsen kengissä verrattuna tähän vuoteen. Näin ison väkimäärän kanssa on pitänyt selvittää paljon asioita poliisin kanssa Tampereella sekä Vaasassa. Enää ei riittänyt Tampereen vanhalta kirkolta lähtö, vaan piti varata Hakametsän parkkipaikka, sanoo Osasto 41:n jäsen.

Vaasaan kohdistuva kannattajien invaasio on herättänyt myös paikalliset kiekkofanit. Sportin kotiottelu tulee olemaan loppuunmyyty ensimmäistä kertaa joukkueen liigataipaleen aikana.

-Tätä on suunniteltu muistaakseni 9. lokakuuta alkaen ja se on vaatinut melkein päivittäistä työtä järjestäjiltä. Lisäysten kautta saimme lopulta reilut tuhat lippua Osaston käyttöön ja ennen joulukuuta oli kaikki mennyt. Minä väitän, että tämä tapahtuma tulee olemaan hienoin kokemus, mitä Ilves-kannattaja voi kokea voittamatta mestaruutta katsomossa, jatkaa Osasto 41:n jäsen.

Kuva: Jimi Soinila

Ennen ottelua Osasto 41 järjestää marssin Hietalahden jalkapallostadionilta Kuparisaaren jäähallille. Marssi tapahtuu poliisivetoisesti ja sulkee katuja hetkellisesti.

Kotiin jääneet kannattajat pääsevät ottelun tunnelmaan Ilves+ Ottelulähetyksen kautta, jonka teemana on Ilveksen kannattajat ja Ilves-yhteisö. Ilves+ Ottelulähetystä voi kuunnella osoitteesta ilves.com/plus, Tampereen Ilves -applikaatiosta ja Radioplayer Suomi -applikaatiosta.

Kuuntele lisää Osasto 41:n toiminnasta Ilvestyskirja. Nyt. -podcastista, jota voi kuunnella ilves.com/plus -osoitteesta tai Spotifysta.


Kanadalaishyökkääjä Mike O’Leary Ilvekseen loppukaudeksi
Ilves-Hockey Oy teki nimityksiä markkinointi- ja myyntiosastoilleen
UUTISET