3. Tiivistunnelmainen ilta Nordiksella – Ilves jäi nollille

Tiivistunnelmainen ilta Nordiksella – Ilves jäi nollille

Miia Kahila

Tampereen Ilves reissasi keskiviikkona Nordikselle Helsingin IFK:n vieraaksi. Tiivistunnelmaisen ottelun maaleista vastasi IFK jättäen vieraat tällä kertaa nollille. Ottelu päättyi IFK:n voittoon lukemin 3-0 (2-0, 0-0, 1-0).

Ottelun alku oli Ilvekselle erittäin hankala. Helsingin IFK iski avausmaalin, kun ottelua oli pelattu ainoastaan 14 sekuntia ja lisää oli luvassa ajassa 02:25. Maalien seppinä Julius Nättinen ja Jori Lehterä. Toisen maalin jälkeen Ilves vaihtoi maalivahtiaan Jakub Málekin luistellessa vaihtopenkille ja Jonas Gunnarssonin ottaessa torjuntavastuun. Jonkin verran kaverin paidat poltteli jo ottelun alkuhetkistä asti ja erän toisella puoliskolla rangaistusaitiossa käytiin puolin ja toisin lämmittelemässä lauteita toista erää varten.

Toisessa erässä jäähyillä nähtiin sen verran tungosta, että kahden minuutin rangaistustaan kärsimässä ollut Jérémy Grégoire sai rangaistusaitioon seurakseen viisi muuta keltavihreää, kun viereisestä aitiosta löytyi lähes sama kattaus. Ystävänpäivän tiiviit tunnelmoinnit jatkuivat kentällä läpi koko erän ja Ilveksen tehokkuus jäi odotuttamaan kolmanteen erään.

Kolmannessa erässä vastustaja pystyi pitämään homman vierasjoukkuetta paremmin hallussaan ja ajassa 50:56 IFK:n Jesse Seppälä teki stadilaisille illan kolmannen osuman. Se jäi ottelun viimeiseksi maaliksi ja Ilves joutui kotimatkalle ilman pisteitä. Lopputulos Nordikselta 3-0.

OTTELUN RATKAISU: Nopeat IFK-maalit heti ottelun alkuun antoi tänään hyvin pelanneelle vastustajalle tarvittavan etulyöntiaseman. Eteenpäin.

Seuraavat ottelut: Lauantaina 17. helmikuuta Ilves matkaa länsirannikolle. Ottelu Vaasan Sportia vastaan Kuparisaaressa alkaa klo 17:00. Ilveksen seuraava kotiottelu pelataan Nokia Arenalla perjantaina 23. helmikuuta klo 18:30, kun vastustajaksi asettuu Saimaan Pallo.

Osta ottelulippu: ilves.lippu.fi