1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Kärkikamppailu tänään Kuopiossa – Barrett Hayton debytoi Ilveksessä

Kärkikamppailu tänään Kuopiossa – Barrett Hayton debytoi Ilveksessä

Ilves.com
KalPa LA 31.10. klo 17:00 Ilves

Ilves matkustaa tänään Kuopioon, jossa se kohtaa hirmuvireisen KalPan, joka on voittanut viisi ottelua perättäin. Ilves on myös vahvassa vireessä ja hakee jo viikon kolmatta voittoaan. Auttaako Barrett Hayton debyytissaan Ilveksen voittoon?

Ilveksen viikko on ollut maalirikas, kun joukkue haki tiistaina Jyväskylästä vierasvoiton lukemin 2-6 ja eilen Vaasan Sport jäi pahasti nälkäisen Ilveksen jalkoihin ja luvut 6-1 ovat armolliset vaasalaisia kohtaan. Ville Meskanen on kolmen ottelun maaliputkessa, Arttu Ruotsalainen johtaa liigan pistepörssiä ja Lukas Dostal on maalillaan ollut itse varmuus. Ilveksen ylivoima on ollut erinomaista viime aikoina ja se onkin liigan parasta 25% tehokkuudellaan.

Arizona Coyotesista liittynyt huippulupaus Barrett Hayton pelaa hurjavireisten Matias Maccellin ja Roby Järventien keskellä kolmosketjussa. Radio Funin haastattelussa Hayton kertoi pelaavansa vahvaa kahden suunnan kiekkoa ja olevansa hyvässä kunnossa liittyessään joukkueeseen. Koko haastattelun pystyt kuuntelemaan totutusti medisaoittimesta.

KalPa on aloittanut kauden hurjassa lennossa ja hävinnyt ainoastaan kerran. Seitsemän ottelua pelanneet Kuopiolaiset ovat viiden ottelun voittoputkessa ja onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Eetu Luostarinen, Miikka Pitkänen ja Aleksi Klemetti ovat vähintään piste/ottelu tahdissa. Tällä viikolla KalPa on kaatanut TPS:n kotonaan lukemin 5-3 ja eilen vieraissa Jukurit lukemin 1-4.


Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 31.10.2020

Joona Ikonen, tammikuu-helmikuu 2021
Eetu Päkkilä, päivä kerrallaan
Taavi Vartiainen, toistaiseksi
Joni Ikonen, joulukuu 2020
Niko Peltola, joulukuu 2020
Santeri Airola, maajoukkuetauon jälkeen

Three points for Ilves after a goal-rich game
Ilves murahti KalPan kumoon kärkipelissä
UUTISET