1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Kausi päätökseen torstaina pronssiottelulla HIFK:a vastaan

Kausi päätökseen torstaina pronssiottelulla HIFK:a vastaan

Vesa Suonsyrjä
Ilves TO 20.4. klo 18:30 HIFK

Pitkä ja monivaiheinen kausi 2022-23 päättyy edelliskauden tapaan pronssiotteluun. Viime vuonna Ilves päätti pitkän mitalittoman kautensa pronssimitaleihin. Nappaako Ilves seurahistorian 13:nnet pronssimitalit?

Osta lippu! 

Yhden ajan päätepiste

Kauden päättävä pronssiottelu on myös tämän nykyisen joukkueen yhteisen taipaleen päätös. Pelaajat, valmennus ja huolto ovat kokoontuneet kauden mittaan yhteen kerta toisensa jälkeen. Torstaisen ottelun jälkeen yhteinen tarina on ohi ja useiden pelaajien Ilves-ura päättyy ainakin toistaiseksi. Seura tiedottaa sopimusasioista myöhemmin.

Pronssiotteluiden tarpeellisuudesta on riittänyt keskustelua tälläkin kaudella, mutta kun se nyt pelataan on se mahdollisuus käydä kiittämässä pelaajia hienosta kaudesta. Ilveksen runkosarja oli yksi kaikkien aikojen parhaista ja kilpailu on niin kovaa, että välierien karvaasta lopputuloksesta huolimatta sijoitus neljän parhaan joukossa on hyvä saavutus.

Ilveksen kuluvan kauden joukkueessa pelasi kuuden eri maan kansalaisia. Kotimaisia pelaajia kävi 24 eri pelaajaa kuluvan kauden aikana jäällä, viisi Tšekkiläistä, kaksi Kanadalaista, kaksi Ruotsalaista, yksi Unkarilainen sekä yksi Yhdysvaltalainen pelaaja.

Torstaina pronssiottelussa vastaan asettuva HIFK tippui välierissä lukemin 4-1 ja on pelannut viimeksi kymmenen päivää sitten. Edellisen mitalinsa HIFK voitti vuonna 2021 kaatamalla Tapparan pronssiottelussa lukemin 7-1.


Areenan ovet aukeavat klo 17:00. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi. Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta – lue lisää.

Areenan aulassa:

  • DJ soittaa musiikkia aulassa tapahtuman alusta lähtien.
  • Casino Taproomissa sekä Maltti-mökkibaarissa on happy hour klo 17:00-18:00 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua Ilves Pregamessa Mikko Heinämäen ja Niko Peltolan mietteitä semifinaalisarjasta. Avausmaaliveikkauksen palkintona on Ilves-pelaajan maila.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.

Playoffs-alkushow alkaa kello 18:15. Toisella erätauolla on luvassa Leaders Leaguen tanssiesitys. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin: Ilves Pregame -avausmaaliveikkaus, Kotipizza-pelaajaäänestys sekä Ilves Trivia -tietovisa. Palkintoina mobiilipeleissä Ilves-pelaajan maila, Kotipizzan lahjakortti ja Ilves-tuotteita. Lisätiedot: ilves.com/app

Ottelun päätyttyä aulan valtaa Ilves Aftergame. Luvassa on Mikko Heinämäen ja Niko Peltolan kommentit ottelusta sekä ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen.


Pronssiottelun liput myyntiin perjantaina 14.4. klo 12
Ilvekselle pronssia kaulaan – Kiitos kaudesta koko Ilves-yhteisölle
UUTISET