1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Lataa Ilveksen mobiilisovellus ja liity Ilves ry:n jäseneksi

Lataa Ilveksen mobiilisovellus ja liity Ilves ry:n jäseneksi

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen virallinen mobiilisovellus, Ilves-Appi, on ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta ja Applen App Storesta. Sovelluksen kautta voit myös liittyä Ilves ry:n jäseneksi ja pääset seuraamaan seuran kaikkien lajien kaikkia joukkueita.

Ilves-Appi on Ilves ry:n, Ilves-Hockey Oy:n ja Ilves Edustus Oy:n yhteinen mobiilisovellus, josta löydät joukkueiden uutiset, ottelutiedot ja sarjataulukot sekä pelipäivinä kokoonpanot ja pelipäivän edut. Ilves ry:n jäsensovelluksesta löydät kaikkien Ilves ry:n joukkueiden pelit ja sarjataulukot. Pelaajille ja toimihenkilöille sovellus tarjoaa yhteystiedot, kalenterin ja osallistumisseurannan.

Ilves ry:n 26 euron vuosimaksun maksamalla olet mukana tukemassa Ilveksen junioritoimintaa. Sovelluksen kautta maksettu jäsenyys on voimassa vuoden liittymispäivästä eteenpäin. Ilveksen jäsenille Ilves-Appi on samalla seuran jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain. Ilves-sovelluksesta löydät myös Ilveksen yhteistyökumppanien tarjoamat ajantasaiset edut.

Lataamalla Ilves-Appin varmistat juniorisi joukkueeseen liittyvän ajankohtaisen tiedonkulun, sillä sovellus toimii joukkueiden sisäisenä työkaluna ja tiedotusvälineenä. Jäsenmaksun maksaneet saavat sovelluksen kautta aikataulut kaikista Ilveksen tapahtumista aina junioripelaajista edustusjoukkueisiin asti. Tapahtumakalenteri löytyy sovelluksen Ilves tänään -osiosta.

Ilves-Appin on tuottanut Arena Interactive Oy, joka on mukana kehittämässä Ilveksen toimintaa myös laajemmin.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Arena Interactiven toimintaan ja uskomme, että heidän avullaan pystymme kehittämään järjestelmiämme uudelle tasolle. Ilves-Appi on myös jälleen uusi askel seuran lajien välisen yhteistyön kehittämiseksi, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n markkinointipäällikkö Jussi Kankaanpää.

Latauslinkit ja lisätiedot:

Google Play (Android) | App Store (iOS) | Ilves ry:n jäsenyys

HIFK isännöi Ilveksen voittoputken murskaksi
Ilves päättää vieraskiertueensa Oulussa
UUTISET