1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Liiga-viikko huipentuu lauantaina Nokia Arenalla

Liiga-viikko huipentuu lauantaina Nokia Arenalla

Miia Kahila
Ilves LA 16.9. klo 17:00 HPK

Ilveksen Liiga-kausi jatkuu lauantaina 16. syyskuuta Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan. Elokuussa Ilves-perhe kokoontui ennätysmäärin Särkänniemen Ilves-päivän merkeissä, ja nyt on jälleen aika yhdistää seuran sekä Ilves-perheen voimat ja värjätä Nokia Arena keltavihreäksi. Tule mukaan kokemaan Ilveksen ottelutapahtumien tunnelma ja ennen kaikkea nauttimaan illasta yhdessä suuren Ilves-perheen kanssa!

Ilveksen jääkiekon Liiga-joukkue on kutsunut mukaan ottelutapahtumaan myös kaikki Ilves ry:n juniorit sekä toimihenkilöt, jotka pääasiallisesti vapaaehtoisvoimin tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilutoiminnan mahdollistamiseksi. Kiitos teille kaikille, jotka olette osana suurta Ilves-perhettä! Tervetuloa mukaan luomaan yhdessä historiaa – jokainen ilta koetaan vain kerran.

Lauantaina Nokia Arenan aulassa on myös Raipe – Koikkarin kaukalosta leijonaikoniksi -kirjan julkaisutilaisuus. Kirjassa legendaarinen kiekkoleijona kertoo ainutlaatuisesta urastaan ja elämästään kaukaloiden ulkopuolella.

Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 13:30 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu – otteluun on myyty jo yli 7000 lippua!


Ottelutapahtuma

Areenan ovet aukeavat klo 15:30. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • Casino Taproomissa on Happy Hour klo 15:30-16:30 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua Ilves Pregame-ohjelmaa mm. Mikko Heinämäen ja Niko Peltolan mietteitä alkaneesta liigakaudesta, haastattelussa lavalla Ilves-valmennusta ja avausmaaliveikkausta.
  • Raipe – Koikkarin kaukalosta leijonaikoniksi -kirjan julkaisutilaisuus. Raipe signeeraa kirjoja ennen peliä. Pregame-haastattelussa lavalla nähdään Raipen lisäksi kirjailija Tapani Salo.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa.

Uusi alkushow alkaa kello 16:45. Toisella erätauolla on luvassa Talotohtori 2.0 -polkuautokisa. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina Ilves-pelaajan maila, Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä aulan valtaa Ilves Aftergame. Luvassa on Mikko Heinämäen ja Niko Peltolan kommentit ottelusta sekä Ilves-pelaajan haastattelu. Ottelun avausmaaliveikkauksen voittaja palkitaan tapahtumassa. Taproomin lavalla esiintyy Juho Pitkänen.

Kotiavauksen voitto Lukolle
Ilves takaisin voittojen tielle
UUTISET