Uutinen

Lippulahjoitus Hope Ry:lle tarjoaa iloa Ilves-faneille

Milla Mettiäinen
Sami Raiskio

Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi Ilves lahjoitti Hope Ry:lle sata lippua lauantain JYP-otteluun, jotta myös vähävaraisempien perheiden lapset saavat mahdollisuuden seurata jääkiekkoa paikan päällä Hakametsässä. Joonas Oden kävi lahjoittamassa liput Hopen toimipaikkaan. Hopella iloitaan omasta nimikkopelaajasta Ilveksessä, jonka vuoksi Odenin otteita onkin pidetty tarkasti silmällä kuluvan kauden aikana.

Joonas Oden iloitsee saadessaan kantaa pelipaidassaan Hopen logoa tärkeän asian puolesta. Odenin mielestä Hope tekee tärkeää työtä, ja erityisesti sitä hän pitää hienona, että jääkiekosta kiinnostuneet lapset saavat mahdollisuuden nähdä pelejä paikan päällä. Hyväntekeväisyys on Odenille tuttua, sillä hänen kotonansa on ollut tapana lahjoittaa esimerkiksi vaatteita eteenpäin.

Hope Ry:llä lahjoitus vastaanotettiin iloisella mielellä. Ilves-kannattajia löytyy asiakaskunnasta enemmistö, ja tamperelainen suosikkijoukkue selvitetäänkin heti kättelyssä, kun perhe tulee asiakkaaksi. Näin lahjoitetut otteluliput menevät varmasti oikeaan osoitteeseen ja lipuista on mahdollisimman paljon iloa!

Lippulahjoituksia on tehty ennenkin, kun esimerkiksi 2020 jouluna Yhdessä & Yhteisesti-tukilippukampanjassa kannattajillakin oli mahdollisuus osallistua lippulahjoitukseen ostamalla Ilves-kaupasta Hopelle ottelulippuja. Kyseisessä kampanjassa lippuja kertyi liki 1400 kappaletta. Nämä liput on jaettu kuluneen vuoden aikana, ja Hopella on pidetty huolta, että liput jakautuvat mahdollisimman reilusti asiakaskunnalle.

Joonas Oden kävi viemässä lahjoitetut otteluliput Hope Ry:n toimipaikkaan Koivistonkylän Prisman toiseen kerrokseen, jonne myös sinä voit tehdä lahjoituksia. Hope Ry ottaa vastaan hyväkuntoisia ja nykyaikaisia vaatteita, mutta myös esimerkiksi ehjiä urheiluvälineitä. Mikäli nurkissasi pyörii tarpeettomaksi jääneitä, mutta kunnossa olevia Ilveksen kannatustuotteita, niitäkin Hopella otetaan erityisen mielellään vastaan. Parhaillaan käynnissä on myös joululahjakeräys, johon voi osallistua mm. paikallisissa Prismoissa, Sokoksella ja Ratinan kauppakeskuksessa.

TWITTER

Lisää aiheita

20.5.2022 / Uutinen

Ipa-Cup 2022: pelikaveruutta ja hyväntekeväisyyttä

Perinteisessä Ipa-Cupissa oteltiin jälleen hyvässä hengessä hyväntekeväisyydelle. Ikäluokkien keräämä tuki, Ilves Hockeyn Timo Peltomaan vetämä huutokauppa ja Ilves ry:n taustatuki muodostivat muhkean potin Raipe-rahastoon. Nykyiset...

LUE LISÄÄ


19.5.2022 / Uutinen

Playoffs-kevään pelipaidat nyt huudettavana!

Kauden 2021-2022 playoffs-otteluiden Game Worn- ja Game Issued-pelipaitojen huutokauppa on alkanut. Huuto.netissä kolmen setin huutoajat ovat to 19.5. klo 20 – la 21.5. klo 20,...

LUE LISÄÄ


18.5.2022 / Uutinen

Vadim Žerenkolle NHL-sopimus St. Louis Bluesiin

Ilveksen maalivahti Vadim Žerenko, 21, on tehnyt kolmivuotisen ja kaksisuuntaisen tulokassopimuksen NHL-seura St. Louis Bluesin kanssa. Viime keväänä 1+1-vuotisella sopimuksella Ilvekseen siirtynyt Vadim Žerenko pelasi...

LUE LISÄÄ