Uutinen

Markku Heikkilä palaa Ilves-kuuluttajaksi

Ilves-Hockey Oy

Tamperelainen pitkän linjan toimittaja Markku Heikkilä, 59, palaa Ilveksen kotiotteluiden kuuluttajaksi alkavalle kaudelle 2017–2018. Heikkilä muistetaan legendaarisena Ilves-kuuluttajana Hakametsästä kausilta 2003–2011.

Markku Heikkilä tunnetaan myös innokkaana ravimiehenä, ja hänen ääntään kuullaan edelleen aika ajoin Teivon raveissa. Miehellä on urallaan takana yli tuhat raviselostusta televisiossa.

– On mahtavaa palata jälleen halliin ja Ilves-ääneksi. Uusi Ilves on saanut kevään omistajanvaihdoksen jälkeen positiivisen ilmapiirin ympärilleen, ja nuoret pelaajat ovat osoittaneet tuovansa uuden sukupolven liigajäille. Pyrin tekemään parhaani kiekkotunnelman nostattamiseksi omalla äänelläni joka pelissä, hehkuttaa Heikkilä.

Markku Heikkilä toimii kuuluttajana jo huomenna perjantaina 8. syyskuuta, kun Ilves aloittaa jääkiekon liigakautensa paikallispelillä Tapparaa vastaan.


Ilves kohtaa perjantaina Liiga-kauden avausottelussaan paikallisvastustaja Tapparan. Tervetuloa Hakametsään kokemaan sarja-avauksen kiihkeä ja latautunut tunnelma!

TWITTER

Lisää aiheita

8.8.2022 / Uutinen

CHL-kotiotteluiden liput nyt myynnissä!

Lipunmyynti CHL:n Nokia Arenalla pelattaviin kotiotteluihin on nyt avoinna. CHL:n lohkovaiheen kotiottelut: Pe 9.9. klo 19:00 Ilves – Fribourg-Gottéron Su 11.9. klo 16:00 Ilves –...

LUE LISÄÄ


2.8.2022 / Uutinen

Ilves ja Tappara tarjoavat taas ottelukyydit – Nysse ja liigajoukkueet sopivat lippuyhteistyöstä

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, Tappara ja Ilves ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Syyskuusta lähtien kaikki Tapparan ja Ilveksen Liiga-otteluliput ja jääkiekon Mestarien Liiga CHL-pelien otteluliput toimivat matkalippuina...

LUE LISÄÄ


22.7.2022 / Uutinen

Henrik Haapala jatkaa Ilveksessä

Ilves ja hyökkääjä Henrik Haapala ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2022–2023. Maaliskuun alussa Ilveksen joukkueeseen liittynyt hyökkääjä Henrik Haapala, 28, teki viime kevään aikana...

LUE LISÄÄ