1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Marko Ojanen Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen valmennusryhmään

Marko Ojanen Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen valmennusryhmään

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen Liiga-joukkueen apuvalmentaja Marko Ojanen on nimitetty myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen apuvalmentajaksi Tomi Lämsän johtamaan valmennusryhmään.

Ilveksen toiminnasta Marko Ojanen on sivussa alle 20-vuotiaiden maajoukkueen leiritysten ja turnausten aikana. Ikäluokan MM-kisat pelataan Kanadan Halifaxissa ja Monctonissa 26.12.2022–5.1.2023.

– Päävalmentaja Tomi Lämsän yhteydenoton jälkeen keskustelin asiasta perheeni kesken ja seurajohdon kanssa. Mahdollisuus edustaa Suomea on aina kunnia-asia. Alle 20-vuotiaiden maajoukkuepelit ja MM-turnaus ovat erittäin kovatasoisia, ja lähden innolla mukaan myös Nuorten Leijonien valmennustiimin, kommentoi Ojanen.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela näkee Ojasen valinnan osoituksena valmentajan ja myös seuran tekemästä laadukkaasta työstä.

– Valinta nuorten maajoukkueen valmennusryhmään on upea asia sekä Marko Ojasen että Ilveksen organisaation kannalta. Olemme erittäin iloisia Markon sekä seuran puolesta ja luonnollisesti tuimme hänen liittymistään myös maajoukkuevalmennukseen, sanoo Koskela.

– Alle 20-vuotiaiden maajoukkueissa ja ikäluokan MM-kisoissa pelin taso on erittäin vaikuttava ja pelin tempo sekä vaade kertovat lajin suuntauksista. Markon kautta hyödymme tästä myös seurana ja saamme lisätietoa entistä paremmin myös Ilveksen hyödynnettäväksi.

UUTISET
Valikko