1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Marko Ojanen Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen valmennusryhmään

Marko Ojanen Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen valmennusryhmään

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen Liiga-joukkueen apuvalmentaja Marko Ojanen on nimitetty myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen apuvalmentajaksi Tomi Lämsän johtamaan valmennusryhmään.

Ilveksen toiminnasta Marko Ojanen on sivussa alle 20-vuotiaiden maajoukkueen leiritysten ja turnausten aikana. Ikäluokan MM-kisat pelataan Kanadan Halifaxissa ja Monctonissa 26.12.2022–5.1.2023.

– Päävalmentaja Tomi Lämsän yhteydenoton jälkeen keskustelin asiasta perheeni kesken ja seurajohdon kanssa. Mahdollisuus edustaa Suomea on aina kunnia-asia. Alle 20-vuotiaiden maajoukkuepelit ja MM-turnaus ovat erittäin kovatasoisia, ja lähden innolla mukaan myös Nuorten Leijonien valmennustiimin, kommentoi Ojanen.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela näkee Ojasen valinnan osoituksena valmentajan ja myös seuran tekemästä laadukkaasta työstä.

– Valinta nuorten maajoukkueen valmennusryhmään on upea asia sekä Marko Ojasen että Ilveksen organisaation kannalta. Olemme erittäin iloisia Markon sekä seuran puolesta ja luonnollisesti tuimme hänen liittymistään myös maajoukkuevalmennukseen, sanoo Koskela.

– Alle 20-vuotiaiden maajoukkueissa ja ikäluokan MM-kisoissa pelin taso on erittäin vaikuttava ja pelin tempo sekä vaade kertovat lajin suuntauksista. Markon kautta hyödymme tästä myös seurana ja saamme lisätietoa entistä paremmin myös Ilveksen hyödynnettäväksi.

Pitkän kaavan kautta kaksi sarjapistettä Tampereelle
Marko Ojanen named to Finland national U20 team coaching staff
UUTISET