1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Neljän ottelun viikko käyntiin hyvistä asemista

Neljän ottelun viikko käyntiin hyvistä asemista

Vesa Suonsyrjä
Ilves TI 9.3. klo 18:30 KooKoo

Ilves pääsee neljän ottelun viikkoon hyvistä asemista, sillä alla on kaksi voitto-ottelua ja pelaajia on käytettäviksi ainakin viiden kentällisen verran. Kaatuuko KooKoo kolmannen kerran tällä kaudella?

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood debytoivat Ilveksessä

Tänään Ilveksen kakkosketjun vasemmalla laidalla debytoi Ilves-paidassa 21-vuotias isokokoinen (188cm/93kg) hyökkääjä Santeri Virtanen, joka liittyi joukkueeseen siirtorajalla SaiPasta ja on ollut sen jälkeen karanteenissa oltuaan mukana leijonamiehistössä EHT-turnauksessa. Keskellä pelaa myös siirtorajalla hankittu Adam Rockwood, joka tekee myös Ilves-debyyttinsa.

Voitto-otteluissa Tapparaa ja JYP:ä vastaan kolme maalia yhteensä iskenyt Teemu Lepaus jatkaa ykkösketjun keskellä. Joukkueen kultakypärää kantava Eemeli Suomi on noussut jo Petri Kontiolan kantaan toiseksi liigan pistepörssissä. Eemelin seuraava piste on jo kauden neljäskymmenes liigassa. Kalle Maalahti pelaa sadannen ottelunsa Ilveksen-paidassa.

Kalle Maalahti uransa ensimmäisessä ottelussa Ilves-paidassa.

Tulevaa viikkoa ajatellen on hyvin positiivista, että joukkueen kokoonpanoon mahtumisesta käydään niin kovaa kilpailua, että kokooonpanon ulkopuolella löytyy laadukkaita liigapelaajia, jotka mahdollistavat kierrätyksen tulevissa otteluissa. Tänään huilaavat Santeri Airola, Niklas Peltomäki, Matias Maccelli, Joni Ikonen Panu Mieho ja Joose Antonen.

KooKoo ajautunut vaikeuksiin

Kouvolalaisten edellisistä kymmenestä ottelusta ainoastaan kaksi on päättynyt voittoon. Kahdeksasta tappiollisesta ottelusta seitsemän on päättynyt korkeintaan kahden maalin erolla. Viime viikolla KooKoo pelasi kolme kertaa häviten Tapparalle 3-2, Lukolle voittolaukauskilpailun jälkeen 4-3vl ja viimeksi lauantaina kotonaan KalPalle 1-2.

KooKoolla on hyviä hyökkääviä pelaajia, joista kultakypärää kantaa Ahti Oksanen, joka on tehnyt edelliseen kahdeksaan otteluun tehot 4+4 ja koko kaudella 40 ottelussa 15+20=35. Loukkantuneen huippuhyökkääjä Trevor Mingoian tilalle hankittu kanadalaishyökkääjä Christian Thomas on iskenyt pisteen peliä kohden netoten tehot 19.9+10=19.

KooKoo koki kovan menetyksen KalPa-ottelussa, kun erinomaista kautta pelaava maalivahti Viktor Brattström loukkaantui yhteentörmäyksessä KalPan Kai Kantolan kanssa ja on epävarmaa kuinka pitkäksi sairasloma venyy. Kaikella kunnioituksella Joona Voutilaista kohtaan on tällä suuret saappaat täytettävinä vaikean HPK:ssa pelatun alkukauden jälkeen.

Ilveksen kausikorttiasiakkaana voit lunastaa ilmaisen katselukoodin Pregame- ja C More-palveluihin:

ilves.com/tilaa-katselukoodisi

Pregame-livestudio: Ilves-KooKoo tiistai 9.3.
Santeri Virtanen ratkaisi jatkoaikavoiton KooKoosta Ilves-debyytissään
UUTISET