1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Nokia Arenan seisomakatsomoalue toimii toistaiseksi istumakatsomona

Nokia Arenan seisomakatsomoalue toimii toistaiseksi istumakatsomona

Ilves Hockey Oy

Nokia Arenan seisomakatsomo-ominaisuus viivästyy johtuen katsomorakenteen toimittajasta. Toistaiseksi seisomakatsomolle varattu alue toimii istumakatsomona, jossa on numeroimattomat istumapaikat. Kaikille lipun ostaneille on kuitenkin paikka areenalla.

Alla ote katsomotoimittajan tiedotteesta:

– Piiroinen toimittaa Tampereen Nokia Arenan katsomot. Osaa areenan siirtokatsomoista voidaan tarpeen mukaan käyttää joko istuma- tai seisomakatsomoina. Katsomoa voidaan turvallisesti käyttää istumakatsomona, mutta seisomakatsomo-ominaisuus ei ole toistaiseksi vielä käytössä. Viivästys ei vaikuta areenan yleisökapasiteettiin. Seisomakatsomon puuttuminen vaikuttaa erityisesti areenalla järjestettävien jääkiekko-otteluiden faniryhmiin. Pahoittelemme syvästi viivästyksestä aiheutuvaa haittaa.

Katsomorakenne on uniikki, Nokia Arenalle räätälöity ratkaisu. Aikataulu on viivästynyt, sillä seisomakatsomo ei tällaisenaan täytä Piiroisen asettamia vaatimuksia. Vaatimuksiin ei olla päästy Koronaviruspandemian aiheuttaman raaka-aineiden ja komponenttien saatavuusongelmien sekä matkustusrajoitusten takia, toteaa Mikko Lietzen, toimitusjohtaja, Arvo Piiroinen Oy

Piiroinen pyrkii saattamaan työn loppuun mahdollisimman pian, jotta seisomakatsomot saadaan otettua käyttöön alkuperäisessä tarkoituksessaan. Ilves ja Tappara eivät ole vastuussa katsomoiden tilauksesta.

Käytännön menettelytapa katsomossa:

Alun perin seisomakatsomoille varatut alueet on avausviikonloppuna 3.-4.12. muutettu molemmissa päissä istumakatsomoksi, joissa ei kuitenkaan ole paikkanumeroita. Eli kun olet ostanut seisomakatsomolipun, voit valita haluamasi istuimen katsomossa merkityltä alueelta päädyssä johon ostit lipun. Kaikille lipun ostaneille on paikka areenalla. Sama käytäntö jatkuu, kunnes seisomakatsomot saadaan otettua käyttöön alkuperäisessä tarkoituksessaan. Jos olet ostanut seisomakatsomolipun, sinun ei siis tarvitse olla yhteydessä Lippuun, Ilvekseen tai Tapparaan.

Muistutamme, että tässä katsomossa tulee turvallisuussyistä istua, kuten istumakatsomossa tehdään. Luonnollisesti Maamme-laulun ja vastaavan aikana noustaan ylös. Pomppiminen ja jatkuva seisominen on valitettavasti katsomossa kielletty, kunnes seisomakäytön vaatimat lisätuennat saadaan valmiiksi. Näin varmistamme kaikille turvallisen ottelutapahtuman.

– Tilanne tuli meille äkillisenä viime hetken yllätyksenä. Onneksi kuitenkin kaikille katsojille saadaan järjestymään paikat. Tilanne on Tapparasta riippumaton, mutta pahoittelen harmia mitä kannattajillemme syntyy. Huolimatta katsomomuutoksista tulee perjantain ottelu olemaan historiallinen ja tunteikas, toteaa Tamhockeyn toimitusjohtaja Mika Aro

– Näin isoissa projekteissa tulee väistämättä yllätyksiä eteen. Ongelma on kuitenkin saatu hienosti käsiteltyä ja saamme kaikki lipun ostaneet Areenan avausotteluihin mukaan. Olemme todella pahoillemme kannattajien puolesta heille aiheutuvasta harmista. Uskomme, että asia saadaan pian ratkaistua ja seisomakatsomot kannattajien käyttöön, kommentoi Ilves Hockeyn toimitusjohtaja Risto Jalo

Etu Ilves-kannattajille
Ennakkoon varattuja lippuja vapautettu myyntiin lauantain Ilves-Tappara -otteluun
UUTISET