3. Nymanin komea veto sinetöi Ilvekselle kolme pistettä

Nymanin komea veto sinetöi Ilvekselle kolme pistettä

Miia Kahila

Tampereen Ilves matkusti perjantaina Jyväskylään, kun vastaan asettui JYP. Ilves otti jyväskyläläisistä kauden neljännen voittonsa ja tuliaisina Tampereelle lähti kolme pistettä lukemiin 0-3 (0-1, 0-1, 0-1).

Ensimmäinen erä ei tarjoillut kauden parhaita Ilves-hetkiä tai suuria onnistumisia, mutta joskus se ei ole edes tarpeen. Ajassa 11:35 verkko heilui ottelussa ensimmäisen kerran ja heiluttajana kunnostautui Ilveksen Adam Clendening, joka pääsi vetämään ranteella paluukiekon Veini Vehviläisen vartioimaan JYP-maaliin. Syöttöpisteet Jani Nymanille sekä Eemeli Suomelle. Erän torjunnat: Veini Vehviläinen 2 – Jakub Málek 10.

Toisessa erässä nähtiin kaksi Ilves-rangaistusta ja yksi JYP-rangaistus, mutta erän ainoa maali syntyi tasaviisikoin. Ilves riisti kiekon omalla hyökkäysalueellaan ja Šimon Stránský iski Petr Kodýtekin syötöstä Ilvekselle illan toisen. Erätauolle lukemista 0-2.

Ottelun päätöserässä Ilvekseltä nähtiin lukuisia puolivallattomia maalipaikkoja, kunnes Jani Nyman näytti upeasti osaamistaan ja laukoi tulisesti kiekon jo kolmannen kerran JYP-maaliin. Nymanin maaliin syöttäjiksi Matias Mäntykivi ja Eemeli Suomi.

OTTELUN SUMMAUS: Tyyli vapaa, kunhan muistaa tehdä maaleja enemmän kuin kaveri. Kolme pistettä, kiitos ja näkemiin.

ILLAN ILVES: Jakub Málekille nollapeli. Torjunnat 26/26.

Seuraava ottelu: Ilveksen ottelut jatkuvat lauantaina 2. maaliskuuta, kun Nokia Arenalla vastaan asettuu Kalevan Pallo Kuopiosta. Ottelu alkaa klo 17:00.

Osta ottelulippu: ilves.lippu.fi

Ilves matkaa perjantaina Jyväskylään – kaatuuko JYP neljännen kerran tällä kaudella