1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Lauantain kotiotteluun vieraaksi Kalevan Pallo – tapaa pelaajat ottelun jälkeen

Lauantain kotiotteluun vieraaksi Kalevan Pallo – tapaa pelaajat ottelun jälkeen

Miia Kahila
Ilves LA 2.3. klo 17:00 KalPa

Tampereen Ilves saa lauantaina 2. maaliskuuta vieraita Kuopiosta, kun Nokia Arenalla vastaan asettuu KalPa. Ottelun jälkeen Nokia Arenan aulassa on Meet & Greet -tilaisuus, jossa voi tavata Ilveksen pelaajat.

Perjantaisen JYP-voittonsa myötä Ilves nousi takaisin sarjakärkeen, kun kuopiolaiset tähdittävät runkosarjan kahdeksatta sijaa. Illan ottelun pisteet ovatkin tärkeitä Ilvekselle, jos se mielii säilyttää piikkipaikkansa niskaan hengittävän Tapparan edellä. KalPalla on vielä mahdollisuus nousta runkosarjassa ylöspäin, joten luvassa on mielenkiintoinen kiekkoilta.

Ilves on pelannut tällä viikolla kahdesti. Tiistaina keltavihreät ottivat kotivoiton jatkoajalla, kun vastassa oli Porin Ässät. Ottelu päättyi lukemiin 4-3. Perjantaina Ilves vieraili Jyväskylässä ja matkatuliaisina oli kolme pistettä maalein 0-3. Myös KalPa on pelannut viikolla kahdesti. Kuopiossa keskiviikkona TPS kaatui lukemin 9-1 ja perjantaina Lukko voitti KalPan Raumalla maalein 3-2.

Ottelu Tampereen Ilves – KalPa alkaa Nokia Arenalla lauantaina 2. maaliskuuta klo 17:00. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 13:30 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 15:30. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • Taproomissa on Happy Hour klo 15:30-16:30 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 16:45. Ottelun ensimmäisellä erätauolla nähdään Ilveksen U6-ikäisten junioreiden ottelu. Toisella erätauolla on vauhdikas Talotohtori 2.0 -polkuautokilpailu. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina mm. Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä Nokia Arenan aulassa on Meet & Greet -tilaisuus, jossa voi tavata Ilveksen pelaajat. Taproomissa livemusiikista vastaa Peeta & Gary.

Ilves+ -radiosta kuuntelet myös ottelupäivän ennakkotunnin ajankohtaiset haastattelut. Radiolähetys on kuunneltavissa myös Tampereen Ilves -mobiilisovelluksessa.

Nymanin komea veto sinetöi Ilvekselle kolme pistettä
Ratinen ratkaisi jatkoajalla Ilvekselle
UUTISET