1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Otto Koivula ja Joona Koppanen nuorten MM-kisoihin

Otto Koivula ja Joona Koppanen nuorten MM-kisoihin

Ilves.com

Suomen joukkue tapaninpäivänä Buffalossa käynnistyviin nuorten MM-kisoihin on valittu. Leijonapaidan pukee päälleen neljä Ilves-kasvattia.

Ilveksen liigajoukkueesta mukana ovat hyökkääjät Otto Koivula ja Joona Koppanen. Viime kaudella Liigan vuoden tulokkaaksi valittu Koivula on tehnyt tällä kaudella 18 pistettä Ilveksen paidassa. Tulokaskauttaan pelaava Koppanen on ollut varsinkin alivoimassa isossa roolissa ja kasannut pelaamissaan otteluissa kahdeksan syöttöpistettä. Molemmat hyökkääjät onnistuivat maalinteossa nuorten leijonien kisoihin valmistavissa otteluissa.

Ilves-kasvateista kisoihin valittiin myös Juuso Välimäki ja Aleksi Heponiemi. Viime kesän Calgary Flamesin ykköskierroksen varaus Välimäki on pelannut tällä kaudelle Tri City Americansin riveissä WHL:ssä yli piste per peli keskiarvolla. Puolustaja Välimäki toimii nuorten MM-kisoissa Suomen kapteenina. Swift Current Broncosin riveissä WHL:ssä pelaava Aleksi Heponiemi on kerännyt tällä kaudella hurjat tehot 29. 19+52=71. Viime kesänä Florida Panthersin numerolla 40 varaama hyökkääjä johtaa koko WHL:n pistepörssiä. Heponiemi oli Koivulan ja Koppasen tavoin voittamassa Ilveksessä A-nuorten Suomen mestaruuutta 2016.

Nuorten MM-kisat pelataan Buffalossa 26.12.-5.1.

Suomen joukkue ja otteluohjelma Leijonat.fi:ssä

Hockey Drivers | Ilveksen autossa: Vesa Toskala
Ilves vieraana tapaninpäivän paikallispelissä
UUTISET