1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Pelit vähenevät, mutta pidot paranevat – IFK saapuu viimeisen kerran Ilveksen vieraaksi Hakametsään

Pelit vähenevät, mutta pidot paranevat – IFK saapuu viimeisen kerran Ilveksen vieraaksi Hakametsään

Ilves.com
Ilves KE 20.10. klo 18:30 HIFK

Hakametsän ottelut 7/13

Hakametsän pelit vähenevät, mutta pidot sen kuin paranevat kun keskiviikkona vieraaksi Suomen vanhimpaan halliin saapuu perinteikäs Helsingin IFK. Ilveksellä on jäljellä enää seitsemän kotiottelua tuhansien tarinoiden Hakametsässä.

Perinteitä huokuvat Ilves ja IFK ovat tahkonneet vuosien varrella lukemattoman määrän klassikko-otteluita – mm. Kaksi liigahistorian kestoltaan pisintä pudotuspeliottelua. Nyt IFK vierailee viimeistä kertaa Hakametsässä. Saadaanko keskiviikkoiltana jatkoa klassikkopelien sarjalle?

Helsingin IFK:ta valmentaa ensimmäistä kauttaan Ville Peltonen. Yksi kaikkien aikojen maajoukkuepelaajista haki IFK:n A-nuorten jälkeen valmennuskokemusta Sveitsistä ja nyt Peltonen on ison valospotin alla Helsingissä. Yhteensä 13 arvokisamitalia voittanut ex-hyökkääjä on saanut käsiinsä joukkueen, jolle kelpaa vain menestys. IFK:n valmennustiimistä löytyy myös ex-puolustaja Cory Murphy, joka pelasi vuosituhannen alkupuolella kaksi huipputehokasta kautta Ilveksen riveissä.

Ilves palasi voittojen tielle kaatamalla viime viikonloppuna Jukurit Hakametsässä ja Ässät vieraissa. Jukurit-pelin viimeisen kympin rumputuli ja hurja taistelu Porissa antaa Ilvekselle hyvät lähtökohdat illan peliin. Tamperelaisten riveissä debytoi tuore tšekkihankinta Dominik Mašín. 25-vuotias puolustaja pelasi alkukauden KHL-seura Amur Habarovskin riveissä.

Haastattelu : Dominik Mašín – Kiinan rajalta Tampereelle

Molemmat joukkueet ovat keränneet alkukaudella 20 sarjapistettä.


Arvioidut poissaolot (20.10.2021):

Santeri Airola 6-8 kuukautta
Marek Langhamer 7-11 viikkoa
Balasz Sebok, pvä-vko kerrallaan
Eemeli Suomi 1-3 viikkoa
Antti Saarela 1-3 viikkoa
Santeri Virtanen , pvä-vko kerrallaan

Dominik Mašín – Kiinan rajalta Tampereelle
Upean taistelun ja maalivahtipelin ansiosta Ilves kotivoittoon
UUTISET