1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Pisteputkessa viikon viimeiseen – kaatuuko TPS Hakametsässä?

Pisteputkessa viikon viimeiseen – kaatuuko TPS Hakametsässä?

Vesa Suonsyrjä
Ilves LA 13.3. klo 17:00 TPS

Ilves lähtee viikon päättävään TPS-otteluun neljän ottelun pisteputkessa. Hyökkääjiä on onnistuttu koko viikko kierrättämään hyvin – onnistuuko Ilves päättämään raskaan viikon voittoon?

Ilves hakee ehjää kuusikymmen minuuttista

Ilveksen otteet ovat ailahdelleet viikolla rajusti ja kaikkia kolmea aiempaa ottelua yhdistää pelin tason heitteleminen ja luokaton ylivoimapelaaminen. Positiivisella puolella tällä viikolla on ollut puolustaminen, alivoima ja maalivahtipeli, joka on ollut selkänoja pisteputkelle molempien maalivahtien pelattua hyvin aiemmissa otteluissa.

Tällä viikolla Ilves on pelannut viisitoista ylivoimaa ja tehnyt niissä yhden maalin. Tätä lukemaa kohottamalla pisteputken jatkaminen on huomattavasti helpompaa ja esimerkiksi eilen olisi pisteen sijaan saattanut mukaan lähteä enemmänkin.

Ilveksen kokoonpanossa on muutoksia eiliseen nähden. Eetu Mäkiniemi palaa maalille, kakkosketju menee uuteen uskoon ollen nyt Maccelli-Myttynen-Järventie ja kolmosketju on muodossa Väyrynen- Joni Ikonen – Joona Ikonen.

TPS on myös voittoputkessa

TPS on pelannut vahvaa jaksoa ja hoitanut sarjan pohjapäässä olevat joukkueet hyvällä prosentilla. Kahdesti Jukurit ja SaiPan voittanut TPS oli eilen vahva ja haki pisteet lukemin 0-4 Vaasan Sportilta vieraissa. Näin TPS lähtee illan kamppailuun viiden ottelun voittoputkessa.

Helmikuussa joukkueet kohtasivat kahdesti ja tuolloin TPS oli molemmissa otteluissa voittoisa. Erot olivat hyvin pieniä, joka näkyy myös loppulukemista Ilves-TPS 2-3 ja TPS-Ilves 4-3 ja.

TPS:n hyökkäyksen körki on vahva ja laaja. Neljä pelaajaa on tehnyt jo kolmekymmentä tehopistettä tämän kauden sarjassa ja viidentenä olevalla Ruslan Ishakovilla on kaksikymmentäyhdeksän pistettä. Näistä Josh Kestner ja Markus Nurmi ovat iskeneet seitsemäntoista maalia ja edelliseen kolmeen peliin tehot 3+3 iskenyt Lauri Pajuniemi kuusitoista maalia.

Ilveksen kausikorttiasiakkaana voit lunastaa ilmaisen katselukoodin Pregame- ja C More-palveluihin:

ilves.com/tilaa-katselukoodisi

Ilves narrowly misses out on victory in Lahti
Ilveksen kiri jäi vajaaksi – TPS vei pisteet Hakametsästä
UUTISET