1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Pregame-livestudio: Ilves-Ässät perjantaina 8.1.

Pregame-livestudio: Ilves-Ässät perjantaina 8.1.

Ilves Hockey Oy

Ilves järjestää videostriimin välityksellä toteutettavan pregame-livestudion ennen perjantaina 8.1. pelattavaa Ilves-Ässät-kotiottelua. Ottelu pelataan rajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta Ilveksen studion ja C Moren tai FUN Tampereen kiekkolähetyksen myötä pääset ottelufiilikseen myös kotisohvalla.

Tutut Ilves-Klubin ohjelmajuontajat, Sara Perttunen ja Ekku Lagerstam, tuovat Ilveksen pregame-livestudion nyt sekä reaaliaikaisesti että tallennuspalveluna videostriimin katsojille. Lähetyksen vastaanottamiseen riittää normaalit selainpohjaiset tietokone- ja mobiilialustat.

Striimin chat-osiossa voit tuoda esiin omia ajatuksiasi ja kysymyksiäsi mukaan studioon. Kaikkia viestejä emme pysty livelähetyksen aikana huomioimaan, mutta käsittelemme kaikki vastineet ja palaamme asiaan seuraavan kotiottelumme pregame-livestudion ohjelmassa.

Liput pregame-studioon ovat ostettavissa ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupasta hintaan 5,99 € / kpl + palvelumaksu, ja livestriimi on katsottavissa Keikalla.fi-verkkopalvelusta. Striimin katsomiseen tarvittava koodi löytyy Lippupisteen lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta. Lipunmyynti päättyy 10.1. klo 17.30, ja tallenne on katsottavissa 10.1.2021 klo 19.00 saakka Keikalla.fi-palvelussa.

Tervetuloa Saran ja Ekun seuraan Ilves-studiolle!


Pregame-ohjelma: Ilves-Ässät perjantaina 8.1.

17.10 Lähetys aukeaa
17.15 Ilves Pregame

  • Avaus
  • Pregame Chat – edellisen ohjelman kysymyssatoa
  • Valmentajahaastattelut: Ässät ja Ilves
  • Ilves maailmalla – Arttu Ruotsalainen, videotervehdys
  • Pregame studiovieras – Timo Peltomaa
  • Ilves Hakametsässä – Aleksi Elorinne, pelaajahaastattelu
  • Illan yhteenveto

17.45 Lähetys päättyy

Ohjelman juonto: Sara Perttunen & Ekku Lagerstam

Ilveksen menestyksekäs vuosi päättyi tappioon voittomaalikilpailussa
Nuorille Leijonille MM-pronssia – joukkueessa kaksi Ilves-pelaajaa
UUTISET