1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Sandell, Meskanen ja Suomi Leijonien MM-leirille

Sandell, Meskanen ja Suomi Leijonien MM-leirille

Ilves-Hockey Oy

Hyökkääjät Sami Sandell, 31, Ville Meskanen, 22, ja Eemeli Suomi, 22, on valittu Suomen maajoukkueen ensimmäiseen MM-leiriryhmään. Leijonat pelaavat tällä viikolla kaksi Euro Hockey Challenge -ottelua Valko-Venäjää vastaan.

Sami Sandell oli Ilveksen kauden paras pistemies tehoilla 16+32=48, jotka oikeuttivat Liigan pistepörssissä kymmenennelle sijalle. Ville Meskasen tehosaldo oli 24+20=44 ja Eemeli Suomen 17+23=40. Ilves teki kauden aikana Meskasen kanssa jatkosopimuksen, joka kattaa kaudet 2018-20. Toissa viikolla julkistettu Suomen jatkosopimus sisältää myös kauden 2020-21.

Päävalmentaja Lauri Marjamäen ohella Leijonien penkin takana nähdään valmentaja Pekka Kangasalusta ja Liigan playoff-pelien jatkuessa myös Raimo Helminen ja Ilveksen maalivahtivalmentaja Markus Korhonen.

Suomi kohtaa Valko-Venäjän Turussa torstaina 5.4. ja Hämeenlinnassa perjantaina 6.4. Vahvan liigakauden pelanneet Ilves-kasvatit tekevät Valko-Venäjää vastaan pelatessaan ensiesiintymisensä Leijonissa. Maajoukkueen ohjelmaa täydentävät seuraavina viikkoina Latviassa, Tshekissä ja Ruotsissa pelattavat ottelut. Torstaina 26.4. Suomi ja Venäjä ottavat toisistaan mittaa Helsingissä. Toukokuun ensimmäisellä viikolla käynnistyvät jääkiekon MM-kisat pelataan Tanskassa.

Linkit: MM-leiriryhmä | Ilveksen sopimustilanne

Haastattelut: Ville Meskanen ja Eemeli Suomi (14.3.) | Sami Sandell (2.4.)

Kari Heikkilä ei jatka Ilveksen urheilutoimenjohtajana
Sami Sandellin tie varastomiehestä leijonapaitaan
UUTISET