1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Toimitusjohtajan joulutervehdys

Toimitusjohtajan joulutervehdys

Ilves-Hockey Oy

Arvoisa Ilves-yhteisö,

Liiga-kausi 2022–2023 on runkosarjan osalta puolivälissä. Joulunviettoon siirryttäessä olemme sarjataulukossa kolmantena ja hyvissä asemissa taistelemassa kärkisijoista. Joukkueessamme on nähty paljon onnistumisia henkilökohtaisellakin tasolla, mikä on palkittu myös maajoukkuevalinnoilla.

Syksyllä saimme seurana ensikosketuksemme jääkiekon Mestarien Liigaankin. CHL-pelit Fribourg-Gottéronia, Red Bull Salzburgia ja Stavanger Oilersia vastaan olivat opettavaisia ja hienoja kokemuksia, vaikka tuloksellisesti emme vielä playoffs-vaiheeseen yltäneetkään. Tavoitteemme ovat korkealla myös CHL:ssä, ja ensi kerralla olemme entistäkin valmiimpia ottamaan seuraavat askeleet.

Ensimmäisten CHL-voittojemme ohella kansainvälisten kokemustemme kohokohtia oli Ilves-yhteisön vahva läsnäolo. Lohkovaiheen yleisökeskiarvotilastossa sijoituimme toiseksi, ja oli mahtavaa nähdä kannattajiamme sankoin joukoin myös Keski-Euroopassa. Erityisesti ottelumme Salzburgissa vaikutti tunnelmaltaan suorastaan kotiottelulta.

Sama keltavihreä karnevaali on jatkunut Liigassa ja Nokia Arenalla. Olemme todella kiitollisia kotiotteluidemme yleisökeskiarvosta 7890, joka on sarjan paras lukema yli tuhannen katsojan erolla seuraaviin. Entisen kotiareenamme Hakametsän jäähallin kapasiteetin ylittävä keskiarvo on osoitus siitä, että ottelutapahtumissamme viihdytään ja niissä halutaan olla mukana yhä uudestaan. Ilves-yhteisö kantaa seuramme värejä ylpeänä, mikä näkyy hienosti Tampereen katukuvassakin.

Upea osoitus yhteisöllisyydestämme on myös vakavasti loukkaantuneen junioripelaajamme Nemo Pajulan saama tuki. Ilves ry ja Ilves-Hockey Oy järjestivät hänen kuntoutuksensa tukemiseksi keräyksen ja tukiottelun, joihin vastattiin hienosti myös muiden seurojen ja heidän kannattajiensa toimesta. Kahden pienkeräysluvan sallimat 10 000 euron keräysrajat saavutettiin nopeasti, ja seura on jo hakenut lupaa pysyvämmälle keräykselle.

Joulutaukoa edeltänyt kotiottelumme oli Nemon tukiottelu, jossa hän oli paikalla pudottamassa ottelun avauskiekon joukkuekavereidensa avustamana. Nemon kuntoutus on alkanut hyvin, ja hänen positiivisuudestaan ja luonteenlujuudestaan voimme kaikki ottaa mallia. Lämmin kiitos teille kaikille, jotka olette olleet mukana auttamassa tavalla tai toisella.

Liiga-joukkueemme palaa joulutauolta tositoimiin TPS:ää vastaan jo tapaninpäivänä, ja seuraava kotiottelumme on vuorossa tiistaina 27. joulukuuta, jolloin kärkikamppailussa vastaan asettuu Pelicans. Näitä kohtaamisia ennen on kuitenkin aika hengähtää hetkeksi ja siirtyä nauttimaan yhteisestä ajasta lähimmäistemme kanssa.

Ilves-organisaation puolesta hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille toivottaen

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves-Hockey Oy

Ilveksen Matkassa -podcastin osa 9 – vieraana Martti Järventie
The CEO’s Christmas greetings
UUTISET