1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Toimitusjohtajan katsaus: Uudistuneena ensi kauteen

Toimitusjohtajan katsaus: Uudistuneena ensi kauteen

Ilves-Hockey Oy

Arvoisa Ilves-yhteisö,

Liiga-kausi 2023–2024 päättyi osaltamme monia hienoja hetkiä ja ennätyksiäkin sisältäneen runkosarjan jälkeen pettymykseen neljännesfinaaleissa. On selvää, ettemme yltäneet playoffseissa parhaalle tasollemme ja saaneet kaudelle sellaista huipennusta, jota kaikki yhdessä tavoittelimme. Kauden hyvät ja huonot puolet on käyty läpi ja analysoitu hyvin tarkkaan, minkä avulla pyrimme tekemään asioita yhä paremmin tulevaisuudessa.

Kauden käynnistäneessä CHL:ssä eurooppalaisten huippuseurojen joukossa runkosarjassa kuudenneksi sijoittuminen oli hyvä suoritus, jolla ylsimme ensimmäistä kertaa playoffseihin. Oli jälleen hienoa nähdä Ilves-kannattajia myös vierasotteluissamme Tšekissä, Italiassa ja Ranskassa. Mahdollisuus seuraavien askelten ottamiseen ja jatkopeleissä pidemmälle etenemiseen tulee Mestarien Liigassakin jo ensi kaudella, minkä varmisti toinen sijamme Liigan runkosarjassa.

Runkosarjassa saavuttamamme seurahistorian korkein pistemäärä sekä Liigan piste-ennätys vierasotteluissa puhuvat puolestaan ja kertovat joukkueemme tasosta. Kotiotteluidemme yleisökeskiarvo oli jälleen upeasti 8126. Vierasotteluista muistoihimme jää erityisesti helmikuinen kannattajamatka Vaasaan, jossa noin 1700 ilvesläisen luoma keltavihreä yleisömeri ja tunnelma olivat varmasti elämys jokaiselle peliä seuranneelle.

Tavoitteellinen ja kunnianhimoinen työmme jatkuu, ja katseemme on käännetty tulevaan kauteen. Uusia pelaajavahvistuksia on jo julkistettu, ja lisää sopimuksia on luvassa. Syyskuun alussa käynnistyvän CHL:n runkosarjan vastustajamme tiedämme 22.5. Prahassa järjestettävän arvontatilaisuuden jälkeen. Suomessa Liigan joukkuemäärä kasvaa yhdellä ja kausi 2024–2025 pelataan uudella sarjamuodolla. Tiedote uudistuksista on luettavissa Liigan verkkosivuilla.

Missiomme mukaisesti haluamme tarjota kannattajillemme yhteisöllisyyttä, elämyksiä ja voittajuutta. Toimintamme tähtää menestykseen ja perustuu jatkuvaan kehitykseen, mutta samalla haluamme toimia vastuullisesti, avoimesti sekä lukuisista sidosryhmistämme ja ympäristöstämme välittäen.

Suuri kiitos Teille kaikille, jotka olette joukkueemme tukena Nokia Arenalla sekä ympäri Suomea ja Eurooppaa. Kannattajamme ja yhteisöllisyytemme ovat Ilvekselle suuri voimavara.

Ilves-Hockey Oy:n puolesta hyvää alkavaa kesää toivottaen

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves-Hockey Oy

Ruotsalaishyökkääjä Erik Borg Ilveksen riveihin
Tšekkimaalivahti Dominik Pavlát Ilvekseen
UUTISET