Uutinen

Toimitusjohtajan katsaus: Vahvistuneena tulevaan kauteen

Arvoisat kannattajat ja yhteistyökumppanit,

tulevan kauden joukkueemme rakentaminen on jo tässä vaiheessa kesää hyvällä mallilla. Ilves on ensi kaudellakin nuorekas, eteenpäin pyrkivä ja viimeiseen asti taisteleva joukkue, jonka peli perustuu vahvaan liikkeeseen, taitoon ja pelirohkeuteen. Joukkueemme runko pysyy pääosin ennallaan ja koostuu jälleen ilahduttavan monesta omasta kasvatistamme. Uusia vahvistuksiamme yhdistää kova halu nousta seuraavalle tasolle Ilveksessä, jonka he ovat nähneet parhaana mahdollisena kehittymispaikkana.

Kapteeni Eemeli Suomi ja muun muassa läpimurtonsa liigatasolla tehneet hyökkääjät Teemu Lepaus ja Joona Ikonen sekä A-maajoukkueessa debytoineet puolustajat Oskari Laaksonen ja Jarkko Parikka nähdään suurissa rooleissa myös tulevalla kaudella. Viime vuosien tehokkaimpiin pelaajiimme lukeutunut hyökkääjä Teemu Rautiainen sekä keväällä jatkosopimuksen tehnyt puolustaja Niko Peltola edustavat joukkueemme kokeneempaa kaartia, jolla on tärkeä rooli myös pukukopin puolella.

Maalinsuulla näemme muutaman vuoden tauon jälkeen Ville Kolppasen, jota kirittää lahjakas Eetu Mäkiniemi. Puolustuksessa uusia kasvoja ovat Liigan viime kausien tehokkaimpiin puolustajiin lukeutuva Kalle Maalahti, paluuta maajoukkuetasolle tavoitteleva Aleksi Elorinne sekä lupaavat Lassi Thomson ja Santeri Hatakka.

Tuoreesta Suomen mestarista Robert Leinosta saamme hyökkäyksemme keskikaistalle tärkeän palasen, ja monipuolinen Jasse Ikonen tuo ryhmään tarvittavaa kokemusta sekä voittamisen kulttuuria. Nuoret Antti Saarela, Matias Maccelli ja Eetu Päkkilä tarjoavat hyökkäykseen entistä enemmän vauhtia, taitoa ja kilpailua.

Joukkueessamme onkin tällä hetkellä poikkeuksellinen määrä lahjakkaita, NHL:ään varattuja pelaajia, joiden kehittymistä on erittäin mielenkiintoista seurata. Tämän kesän NHL-draftissa varattujen Thomsonin, Maccellin, Saarelan ja Hatakan ohella myös aiemmin varatut Mäkiniemi ja Päkkilä tavoittelevat läpimurtoa liigatasolla.

Kevään aikana NHL-sopimuksen tehneet hyökkääjä Arttu Ruotsalainen ja maalivahti Lukáš Dostál nähdään myös ensi kaudella Ilveksessä, mikäli pelipaikkoja NHL:n puolella ei vielä aukea. Heidänkin esimerkkinsä ja sitoutumisensa kertovat Karri Kiven johtaman valmennusryhmän tekemästä laadukkaasta työstä ja Ilveksen kasvavasta vetovoimasta. Uutisjulkistuksiamme on seurannut voimistuva positiivinen ilmapiiri, mikä on ollut hienoa huomata.

Kuluneelle kaudelle asetimme runkosarjan urheilulliseksi tavoitteeksemme suoran pudotuspelipaikan eli sijoittumisen kuuden parhaan joukkoon. Tätä tavoitetta emme aivan saavuttaneet, mutta paluu pudotuspeleihin ja neljännesfinaaleihin oli silti askel eteenpäin edellisestä kaudesta. Taloudellisesti kausi oli onnistunut, sillä huhtikuun lopussa päättyneen Ilves-Hockey Oy:n tilikauden liikevaihto 6,85 miljoonaa euroa ja tulos 561 000 euroa olivat seurahistorian ennätyslukemat.

Ilves-Hockey Oy:n strategian kulmakiviin kuuluu jatkuva kehittyminen – sekä urheilutoiminnan että talouden puolella. Taloudellinen kehitys on edellytys sille, että pystymme ottamaan urheilullisestikin askeleita kohti Liigan kärkeä ja palaamaan tasolle, jolle Ilves kuuluu. Tavoitteenamme on askel askeleelta rakentaa joukkue, joka pystyy joka kausi taistelemaan välieräpaikasta ja sitä kautta mitaleista.

Vuodesta 1965 asti palvellut Hakametsän jäähalli lähestyy matkansa päätä, sillä kahden vuoden päästä koittaa siirtyminen Tampereen keskustaan valmistuvaan huippumoderniin Kansiareenaan. Valmistautuminen tähän aikaan on jo käynnissä, mutta samalla haluamme nauttia viimeisistä kausistamme Hakametsässä, tuottaa yhteistyökumppaneillemme jatkuvasti parempaa arvoa sekä tarjota kannattajillemme voimakkaita elämyksiä ja voittavaa Ilves-kiekkoa. Suuri kiitos koko organisaatiomme puolesta, että olette mukana yhteisellä matkallamme.

Ilves-perheelle hyvää kesää toivottaen

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves-Hockey Oy


Varaa kausikorttipaikkasi Hakametsään kaudelle 2019-2020!

Lisää aiheita

23.7.2019 / Uutinen

NHL-sopimuksen tehnyt Lassi Thomson pelaa ensi kaudella Ilveksessä

Toukokuun alussa 2+1-vuotisella sopimuksella Ilvekseen palannut puolustaja Lassi Thomson, 18, teki viime viikolla kolmivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura Ottawa Senatorsin kanssa. Tulevalla kaudella puolustajalupaus nähdään kuitenkin kasvattajaseuransa...

LUE LISÄÄ


15.7.2019 / Uutinen

Ilves-päivä Särkänniemessä keskiviikkona 21. elokuuta

Tule Sinäkin viettämään Ilves-päivää Särkänniemeen keskiviikkona 21. elokuuta ja näe tuoreet jalkapallon Cup-mestarit ja ensi kauden jääkiekkojoukkue! Edustusjoukkueiden pelaajat toimivat laitekavereina, luvassa kaverikuvia ja nimmareita....

LUE LISÄÄ


12.7.2019 / Uutinen

Alumni All Star -tapahtuma kerää kiekkotähdet Lahteen

Liiga Alumni ja Alumnin Tukisäätiö järjestävät kolmatta kertaa Alumni All Star -tapahtuman. Tällä kertaa tähtiloistetta isännöi Lahden Isku Areena 16.8.2019. Suomalaisten NHL-pelaajien Alumni on koonnut...

LUE LISÄÄ


1.7.2019 / Uutinen

Kausikorttilaisille veloituksetta kaulahuivi Ilves-Kaupasta

Kiitoksena kausikortin tilaamisesta ja sitoutumisesta tulevan kauden tarinaamme Ilves tarjoaa kauden 2019-2020 kausikorttilaisilleen veloituksetta Ilves-kaulahuivin. Huivi on noudettavissa Tampereella osoitteessa Kaupinkatu 40 sijaitsevasta Ilves-Kaupasta heinäkuun...

LUE LISÄÄ