Uutinen

Uudet kannattajapaidat nyt myynnissä!

Ilves-Kauppa

Ilveksen kauden 2017-18 pelipaidat ovat nyt tilattavissa Ilveksen verkkokaupassa osoitteessa www.ilveskauppa.fi. Pelaajien nimillä varustettuja pelipaitoja tulee myyntiin perjantaina 11.8. Decens Tampere Cupissa.

Ilves tuo alkavalla kaudella myyntiin sekä edullisempia kannattajapaitoja että aitoja Game Worn -pelipaitoja. Kannattajapaidoissa Ilveksen logo on painettu ja aidoissa pelipaidoissa brodeerattu. Jatkossa aidon GW-paidan voi ostaa myös Ilveksen verkkokaupasta osoitteessa www.ilveskauppa.fi.

Tarkoituksena on luoda mahdollisimman kattava paitavalikoima jokaisen Ilves-kannattajan tarpeet huomioiden. Uudet tuotteet tullaan toimittamaan jatkossa entistä nopeammin ja joustavammin. Kauden aikana päivitämme tuotevarastoamme tasaisesti.

Tilaa omasi täältä: Kotipaita | Vieraspaita

Decens Tampere Cupin ohjelma
Uutinen (9.8.): Ilveksen alkavan kauden peliasut ja kapteenisto julkistettu


Ilveksen toimisto muuttaa syyskuussa, Ilves-Kaupan toiminta siirtyy Hakametsään

Aiemmin ilmoitetusta poiketen Ilves-Hockey Oy:n toimiston muutto Takojankadulta Kissanmaankadulle siirtyy elokuulta syyskuulle. Ilveksen toimisto palvelee muuttoon asti normaalisti nykyisessä osoitteessaan Takojankatu 11, jossa onnistuu myös ottelulippujen ostaminen. Kannattajatuotteita Takojankadun toimitiloissa on saatavilla rajoitettu määrä Ilves-Kaupan toiminnan siirtyessä jäähalliin.

Ilves-Kaupan kivijalkamyymälä lopetetaan kokonaan Ilveksen toimiston muuttaessa syyskuussa uusiin toimitiloihin osoitteeseen Kissanmaankatu 5. Kauppa jatkaa toimintaansa Hakametsässä Ilveksen kotiotteluissa ja Tappara-Ilves-vierasotteluissa.

Verkkokaupasta ostettuja tuotteita voi jatkossa noutaa otteluiden yhteydessä Hakametsän Ilves-Kaupasta. Tuotteita myyvät jatkossakin Intersportit, Prismat, Finaali ja Team Sportia 10 (Seppo Hiitelä). Tarkemmat tiedot jälleenmyyjistä löytyvät täältä.

TWITTER

Lisää aiheita

8.8.2022 / Uutinen

CHL-kotiotteluiden liput nyt myynnissä!

Lipunmyynti CHL:n Nokia Arenalla pelattaviin kotiotteluihin on nyt avoinna. CHL:n lohkovaiheen kotiottelut: Pe 9.9. klo 19:00 Ilves – Fribourg-Gottéron Su 11.9. klo 16:00 Ilves –...

LUE LISÄÄ


2.8.2022 / Uutinen

Ilves ja Tappara tarjoavat taas ottelukyydit – Nysse ja liigajoukkueet sopivat lippuyhteistyöstä

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, Tappara ja Ilves ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Syyskuusta lähtien kaikki Tapparan ja Ilveksen Liiga-otteluliput ja jääkiekon Mestarien Liiga CHL-pelien otteluliput toimivat matkalippuina...

LUE LISÄÄ


22.7.2022 / Uutinen

Henrik Haapala jatkaa Ilveksessä

Ilves ja hyökkääjä Henrik Haapala ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2022–2023. Maaliskuun alussa Ilveksen joukkueeseen liittynyt hyökkääjä Henrik Haapala, 28, teki viime kevään aikana...

LUE LISÄÄ