Ilves.com

Viikkokatsaus tehdään yhteistyössä Kello ja Kultasepänliike J.I. Wahlberg:n kanssa.

Viime viikko oli Ilvekseltä erinomainen. Ilves on nyt kuuden ottelun voittoputkessa, kun perjantaina pikkujoulupelissä kaatui Pelicans numeroin 6-2 ja sunnuntaina SaiPa numeroin 8-1. Edellinen seitsemän maalin voitto Ilvekseltä on reilun 20 vuoden takaa.

Ilveksen ylivoima peli oli viikonloppuna älyttömän hyvää, kun Liigan paras ylivoima osui kuudesti. Ilveksen alivoiman ja ylivoiman prosentit kun lasketaan yhteen se on koko Liigan parasta.

Viikonlopun tähti oli Eemeli Suomi, joka porskuttaa kahdeksan ottelun pisteputkessa. Kahdeksan ottelun aikana on syntynyt peräti 5+12=17 tehot. Kapteeni Suomi on Liigan pistepörssin kärjessä 26 tehopisteellä.

Perjantain pikkujoulupelissä saatiin hienoja uutisia, kun Jani Nymanin jatkosopimus oli lahjapaketissa. Nymanin haastattelun voit kuunnella tästä.

Sunnuntaina ottelussa nähtiin paljon iloisia ilmeitä, kun lasten pelissä oli hurja määrä lapsille suunnattua ohjelmaa. Lisäksi Ipa-maskotin synttäreillä koettiin Ipa-klubilaisten kesken hauskoja hetkiä. Lisäksi ottelutapahtumassa olivat paikalla mm. lumikuningatar, Pouta Possu ja pomppulinna.

Jo alkukauden otteilla kulttipelaajaksi noussut Tommi Tikka osoitti olevansa sanojensa mittainen mies. Tikka kertoi ennen otteluita antavansa pari kovaa taklausta ja vähintään yhden maalin. Lopulta niitä nähtiin kaksi.

Tällä viikolla pelataan kolme ottelua. Viikon ainoassa kotiottelussa tiistaina vastaan asettuu KalPa. Tänään maanantaina sinulla on mahdollisuus ostaa Cyber Monday tarjouksesta kymmenellä eurolla liput huomiseen koitokseen.

Tällä viikolla torstaina Ilves matkaa Hämeenlinnaan HPK-otteluun ja perjantaina matka käy Raumalle Lukon vieraaksi.

Tiistain jälkeen pelataan vielä neljä kotiottelua joulukuussa, joista Tappara-ottelu 9.12. on jo loppuunmyyty.

Ilves-kauppa siirtyy joulukuuksi uusiin aukioloaikoihin. Myös uudet joulupaidat ovat saapuneet myymälöihin ja verkkokauppaan. Hanki omasi nyt ja nähdään Nokia Arenalla.


Ilves kohtaa KalPan marraskuun viimeisessä tiistai-illassa
Ilves siirtyi voitolla KalPasta kärkkymään kärkisijoja
UUTISET