1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Yhteisöllisyyden paluu Ilvekseen

Yhteisöllisyyden paluu Ilvekseen

Ilves-Hockey Oy

Kulunut vuosi on ollut Ilves-Hockey Oy:ssä muutosten, uudistusten ja isojen tunteiden aikaa. Keväällä tapahtunut omistajanvaihdos sekä pudotuspeleissä koettu – ja kesällä vuoden positiivisimmaksi ilmiöksi valittu – Ilves-huuma toivat seuran värit jälleen takaisin kannattajiemme arkeen ja pöytäkeskusteluihin.

Keväällä käynnistynyt Ilves-Hockey Oy:n osakeanti ja kannattajayhdistyksemme Share Ilves ry:n toukokuun lopussa käynnistämä joukkorahoitushanke tuottivat yhteensä lähes 1,8 miljoonaa euroa. Asetimme omistajavaihdoksen yhteydessä tavoitteeksi yhtiömme talouden tasapainottamisen sekä yhteisöllisyyden palauttamisen seuraamme. Osakeannin tulos ja erityisesti joukkorahoitushankkeella kerätty 100 000 euron summa ovat upeita osoituksia Ilves-yhteisön halusta saada Ilves takaisin urheilullisen menestymisen tielle.

Alkusyksystä julkistimme kunnianhimoisen Ilves-Hockey Oy:n strategian. Yhtiömme ensisijaisena tavoitteena on saavuttaa taloudellisesti kestävä, vakaa urheilullinen menestys. Itse rakennusvaihe on kolmivuotinen ja edellyttää voimakasta myynnin kasvua. Tavoitteenamme on saada kaikki mahdolliset kumppanit ja Ilves-yhteisöt mukaan, jotta pystymme rakentamaan ja toteuttamaan kasvustrategiaamme menestyksekkäästi. Työtä myynnin kasvattamiseksi on jo tehty keväästä lähtien ja se jatkuu edelleen kunnianhimoisena.

Syksyn aikana allekirjoitimme sopimuksen kotiotteluidemme siirtämisestä uuteen monitoimiareenaan liigakaudesta 2021–2022 alkaen. Tuleva areena mahdollistaa kasvun, jota eurooppalaisella huipputasolla pelaaminen edellyttää. Katsojakapasiteetti ja uusi tekniikka mullistavat mahdollisuudet niin ottelutapahtuman järjestämisessä kuin mainosmyynnissäkin. Näemme tulevan areenan isona kaupallisena mahdollisuutena ja siihen liittyvät suunnitelmat ovat olleet työn alla jo hyvän aikaa.

Tälle kaudelle olemme pyrkineet kehittämään ottelutapahtumaamme. Juhlistimme näyttävästi Suomen Itsenäisyyden juhlavuotta Ilves-Lukko-kotiottelulla 5. joulukuuta. Ottelusta muodostuikin monelle kannattajallemme ikimuistoinen tapahtuma. Sinivalkoiset Ilves-logolla varustetut erikoispaidat ja koko peliasu suunniteltiin varta vasten juhlaotteluun. Tapahtuman jälkeen pelipaidat huutokaupattiin ja muun muassa Eemeli Suomen 100-numeroisen juhlapaidan tuotto lahjoitettiin Ilves ry:n hallinnoimalle Raipe-rahastolle. Paidalla saatu lahjoitussumma oli yli 5600 euroa. Näin pystyimme rahaston kautta tukemaan vähävaraisia perheitä ja heidän lapsiaan jääkiekkoharrastuksessa.

Pelillisesti kulunut syyskausi ei sujunut kuten olisimme toivoneet. Ennen kauden alkua asetimme tavoitteeksemme pääsyn kymmenen joukkoon Liigassa. Tavoite on edelleen saavutettavissa. Olemme vahvistaneet joukkuettamme syksyn aikana muun muassa maalivahdilla, kahdella puolustajalla ja yhdellä hyökkääjällä. Tavoitteen saavuttaminen vaatii kuitenkin joulutauon jälkeen koko joukkueelta hyvää pelaamista ja voittoja. Siihen tarvitsemme ennen kaikkea kotiyleisön tukea.

Toivon mahdollisimman monen kannattajamme saapuvan joulutauon jälkeen Hakametsään kannustamaan joukkuettamme. Nyt jos koskaan tarvitaan sitä kuuluisaa kuudetta kenttäpelaajaa.

Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2018 toivottaen,

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves-Hockey Oy

Tuukka Poikoselle ja Pasi Saariselle jatkosopimukset A-nuorten valmennukseen
Hockey Drivers | Ilveksen autossa: Vesa Toskala
UUTISET