1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. CHL- ja Liiga-otteluiden lippuvoucherit myynnissä – tule mukaan kaudelle 2020-2021!

CHL- ja Liiga-otteluiden lippuvoucherit myynnissä – tule mukaan kaudelle 2020-2021!

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen kauden 2020-2021 CHL- ja Liiga-otteluiden lippuvoucherit ovat nyt myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa. Tarjoushintaisten vouchereiden myynti päättyy viimeistään juhannusviikolla 21.6.

Istumapaikkavoucherin hinta on 17,50 € ja seisomapaikkavoucherin 11 €. Hinnat sisältävät Lippupisteen palvelumaksun (2,5 € / 1 €). Ilves-Tappara-otteluita lukuun ottamatta voucherilla voi lunastaa lipun mihin tahansa muuhun viimeistään 17.10. Hakametsän jäähallissa pelattavaan Ilveksen isännöimään CHL:n alkulohko-otteluun tai Liigan runkosarjaotteluun. Istumapaikkavoucher oikeuttaa A- ja B-katsomoiden rivejä 7-17 lukuun ottamatta vapaavalintaiseen istumapaikkaan.

Lippuvouchereiden ostajat saavat sähköpostitse toimitettavan tilausvahvistuksen mukana henkilökohtaisen koodin, jolla voi lunastaa ottelulipun Lippupisteen verkkokaupasta irtolipunmyynnin avauduttua myöhemmin kesällä. Verkkokaupasta lippua lunastettaessa ostajalle jää maksettavaksi ainoastaan Lippupisteen sillä hetkellä voimassa oleva toimituskulu, joka on nyt 1 € / lippu.

Liiga-kauden 2019-2020 runkosarjassa neljänneksi sijoittunut Ilves on ensi kaudella ensimmäistä kertaa mukana jääkiekon Mestareiden liigassa eli CHL:ssä. Champions Hockey League -lohkoarvonta suoritetaan alustavan tiedon mukaan toukokuun lopussa ja ottelut alkavat syyskuun alussa. CHL:n lohkot muodostuvat neljästä joukkueesta, eli kukin joukkue pelaa alkulohkossa kolme kotiottelua ja kolme vierasottelua.

CHL-kauden 2020-2021 alustavat pelipäivät löydät alla olevasta linkistä. CHL:n ja Liigan lopulliset otteluohjelmat julkaistaan myöhemmin.


Osta lippuvoucher täältä | CHL:n alustavat pelipäivät


Lue myös: Ilves palaa Lippupisteen yhteistyökumppaniksi | Toimitusjohtajan katsaus

Ilves palaa Lippupisteen yhteistyökumppaniksi
Ilves partners with Lippupiste
UUTISET