Uutinen

Ilves palaa Lippupisteen yhteistyökumppaniksi

Ilves-Hockey Oy / Lippupiste Oy

Ilves-Hockey Oy ja Lippupiste Oy ovat solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen, jonka myötä jääkiekon ystäviä pystytään palvelemaan entistäkin paremmin.

Lippupiste myy jatkossa yksinoikeudella liput Hakametsän jäähallissa ja tulevalla Uros Live -areenalla pelattaviin Ilveksen kotiotteluihin. Lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen myötä Lippupiste toimii myös Ilveksen kausikorttimyynnin yhteistyökumppanina.

– Lippupisteen valikoiduttua yksinoikeudella Uros Liven lipunmyyntikumppaniksi katsoimme parhaaksi aikaistaa yhteistyötämme Lippupisteen kanssa ja käynnistää kehitystyömme jo nyt. Pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen myötä katsomme luottavaisina tulevaisuuteen, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilves on vuonna 1996 perustetun Lippupiste Oy:n historian ensimmäisiä asiakkaita ja yhtiön pitkäaikaisin yhteistyökumppani. Lippupisteellä seuran paluuseen suhtaudutaan suurella innolla.

– Yhdessä meillä on paljon mahdollisuuksia Ilveksen kannattajien palvelemiseksi ja yhteistyömme viemiseksi uudelle tasolle. Uusi Uros Live tulee olemaan yksi maailman edistyneimmistä areenoista jääkiekko-otteluiden järjestämiseen. Lippupisteen Smart Venue -ratkaisuilla on tähän paljon annettavaa, ja otteluissa kävijöille on tarjolla huippupalveluja myös ennen ja jälkeen ottelun, sanoo Lippupisteen urheilukategoriasta vastaava johtaja Kai Tervonen.


Jääkiekon Liiga-seura Ilveksen taustayhtiö Ilves-Hockey Oy hallinnoi seuran miesten liigajoukkueen ja A-nuorten toimintaa. 16 Suomen mestaruutta voittanut Ilves pelaa tulevalla kaudella Liigan ohella jääkiekon Mestareiden Liigassa eli CHL:ssä. Kaudella 2020-2021 Ilveksen kotiottelut pelataan Hakametsän jäähallissa, josta seura siirtyy uuteen Uros Live -areenaan sen valmistuttua. Ilveksen junioritoimintaa hallinnoi vuonna 1931 perustettu monilajiseura Ilves ry, joka on Suomen suurin urheiluseura ja merkittävä juniorikasvattaja.

Tamperelainen Lippupiste Oy on Suomessa lipunmyynnin markkinajohtaja, joka myy lippuja noin 25 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- ja urheilutapahtumaan vuosittain. Lippupiste on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä, CTS EVENTIM AG & Co. KGaA:ta.

Sarjataulukko

# JOUKKUE O TM PM P
0 HIFK 0 0 0 0
0 HPK 0 0 0 0
0 Ilves 0 0 0 0
0 Jukurit 0 0 0 0
0 JYP 0 0 0 0
0 KalPa 0 0 0 0
0 KooKoo 0 0 0 0
0 Kärpät 0 0 0 0
0 Lukko 0 0 0 0
0 Pelicans 0 0 0 0
0 SaiPa 0 0 0 0
0 Sport 0 0 0 0
0 Tappara 0 0 0 0
0 TPS 0 0 0 0
0 Ässät 0 0 0 0

Lisää aiheita

1.10.2020 / Uutinen

The Old Irish Pub liittyy Ilveksen pääyhteistyökumppaneiden joukkoon

Ilves-Hockey Oy ja The Old Irish Pub ovat solmineet kattavan yhteistyösopimuksen, jolla pubiketju liittyy Ilveksen pääyhteistyökumppaneiden joukkoon. The Old Irish Pub on tanskalaislähtöinen ravintolakonsepti, jonka...

LUE LISÄÄ


30.9.2020 / Uutinen

Juuso Välimäki palaa Ilvekseen lainasopimuksella

NHL-seura Calgary Flamesin puolustaja Juuso Välimäki, 21, liittyy Ilveksen riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksen kasvatti palaa Pohjois-Amerikkaan Flamesin harjoitusleirin käynnistyessä. Nokialaislähtöinen Juuso Välimäki on...

LUE LISÄÄ