MENUMENU

Uutinen

FUN Tampereen ja Ilveksen yhteistyö jatkuu – uuden selostajan hakuprosessi käynnissä

Tamperelainen radiokanava FUN Tampere ja Ilves-Hockey Oy ovat solmineet selostusyhteistyösopimuksen koskien liigakausien 2018-2021 otteluita.

Sopimuksen mukaan FUN Tampere selostaa kaikki Ilveksen koti- ja vierasottelut jääkiekon Liigassa sekä runkosarjan että pudotuspelien osalta. Sopimus on jatkoa kolmelle edelliselle kaudelle, joiden aikana Ilveksen ottelut ovat kuuluneet FUN Tampereen taajuuksilla.

– Olemme kolmen vuoden aikana kehittäneet kiekko-ohjelmiston, joka kestää vertailun minkä tahansa urheiluun liittyvän radio-ohjelman kanssa. Tästä osoituksena on se, että vuosi sitten FUN Tampereen Kiekko oli Radiogaalassa kolmen finalistin joukossa ehdolla Vuoden paikallisradio-ohjelmaksi. Tästä on hienoa jatkaa, toteaa FUN Tampereen toimitusjohtaja Sammo Hyttilä.

Ilvekselle sopimuksen jatkaminen FUN Tampereen kanssa oli mieluisaa.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä FUN Tampereeseen mediakumppaninamme. Kiekko-ohjelmien laatu on ollut erinomaista, ja ne ovat palvelleet Ilves-yhteisöä erittäin hyvin. Hienoa, että yhteistyömme jatkuu, iloitsee Ilves-Hockeyn markkinointijohtaja Jukka Hirsimäki.

Selostaja vaihtuu

Kolmen edellisen kauden ajan Ilveksen ottelut selostanut Mikko Aaltonen jää perhesyistä pois FUN Tampereen Kiekkotiimistä. Pitkän runkosarjan kiertäminen päivätyön ohella ei enää onnistu, kun perheeseen pukkaa kolmatta pienokaista.

– Nämä kolme vuotta ovat olleet upea ponnahduslauta selostajan hommiin. Olen nauttinut selostuskopista käsin Ilveksen mukana elämisestä todella paljon, mutta nyt on keskityttävä enemmän perhe-elämään. Selostushommia en kuitenkaan kokonaan lopeta, kertoo nykyisinkin Ruutu-palveluun mm. jalkapallon Eurooppa-liigaa ja Veikkausliigaa selostava Aaltonen.

FUN Tampere avaa uuden selostajan hakuprosessin nyt.

– Kaikki Ilves-ääneksi haluavat voivat lähettää hakemuksensa osoitteeseen studio@funtampere.fi. Kesän mittaan sitten selviää, kuka tuo uusi Ilves-ääni on ja fanitkin voivat asiaan vaikuttaa, Hyttilä kertoo.

Linkki: Sinustako uusi Ilves-selostaja?


Varaa kausikorttisi kaudelle 2018-19!

Ilves-Kauppa

Pistetaulukko

MAALIT
#18 MESKANEN
24
MAALIA

SYÖTÖT
#42 SANDELL
32
SYÖTTÖÄ

PISTEET
#42 SANDELL
48
PISTETTÄ

PLUS/MIINUS
#43 PISKULA
+4
+ / -

RANGAISTUKSET
#43 PISKULA
53
MINUUTTIA

Lisää aiheita

25.5.2018 / Uutinen

Ilves-perheen yhteisen kannattajatuotemyymälän avajaiset lauantaina 26.5.

Ilveksen uusi kannattajatuotemyymälä aloittaa toimintansa Tampereen Kalevan kaupunginosassa osoitteessa Kaupinkatu 40. Uudistunut Ilves-Kauppa viettää avajaisiaan lauantaina 26.5. klo 10-14 välisenä aikana....

LUE LISÄÄ


25.5.2018 / Uutinen

Matt Generous ja Elias Laitamäki Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimukset kahden puolustajan kanssa. 33-vuotias Matt Generous liittyy Ilveksen riveihin yksivuotisella sopimuksella, ja 17-vuotiaan Elias Laitamäen sopimus on...

LUE LISÄÄ


18.5.2018 / Uutinen

Joose Antonen tryoutille Ilvekseen

Ilves ja hyökkääjä Joose Antonen, 23, ovat solmineet syyskuun loppuun asti kestävän tryout-sopimuksen. Seuralla on tämän jälkeen mahdollisuus aktivoida kauden 2018-19...

LUE LISÄÄ


3.5.2018 / Uutinen

Ville Meskaselle NHL-sopimus New York Rangersiin

Ilves-kasvatti Ville Meskanen, 22, on tehnyt sopimuksen NHL-seura New York Rangersin kanssa. Päättyneellä kaudella maajoukkueeseen nousseen hyökkääjän sopimus on kaksivuotinen ja...

LUE LISÄÄ