MENUMENU

Uutinen

FUN Tampereen ja Ilveksen yhteistyö jatkuu – uuden selostajan hakuprosessi käynnissä

Tamperelainen radiokanava FUN Tampere ja Ilves-Hockey Oy ovat solmineet selostusyhteistyösopimuksen koskien liigakausien 2018-2021 otteluita.

Sopimuksen mukaan FUN Tampere selostaa kaikki Ilveksen koti- ja vierasottelut jääkiekon Liigassa sekä runkosarjan että pudotuspelien osalta. Sopimus on jatkoa kolmelle edelliselle kaudelle, joiden aikana Ilveksen ottelut ovat kuuluneet FUN Tampereen taajuuksilla.

– Olemme kolmen vuoden aikana kehittäneet kiekko-ohjelmiston, joka kestää vertailun minkä tahansa urheiluun liittyvän radio-ohjelman kanssa. Tästä osoituksena on se, että vuosi sitten FUN Tampereen Kiekko oli Radiogaalassa kolmen finalistin joukossa ehdolla Vuoden paikallisradio-ohjelmaksi. Tästä on hienoa jatkaa, toteaa FUN Tampereen toimitusjohtaja Sammo Hyttilä.

Ilvekselle sopimuksen jatkaminen FUN Tampereen kanssa oli mieluisaa.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä FUN Tampereeseen mediakumppaninamme. Kiekko-ohjelmien laatu on ollut erinomaista, ja ne ovat palvelleet Ilves-yhteisöä erittäin hyvin. Hienoa, että yhteistyömme jatkuu, iloitsee Ilves-Hockeyn markkinointijohtaja Jukka Hirsimäki.

Selostaja vaihtuu

Kolmen edellisen kauden ajan Ilveksen ottelut selostanut Mikko Aaltonen jää perhesyistä pois FUN Tampereen Kiekkotiimistä. Pitkän runkosarjan kiertäminen päivätyön ohella ei enää onnistu, kun perheeseen pukkaa kolmatta pienokaista.

– Nämä kolme vuotta ovat olleet upea ponnahduslauta selostajan hommiin. Olen nauttinut selostuskopista käsin Ilveksen mukana elämisestä todella paljon, mutta nyt on keskityttävä enemmän perhe-elämään. Selostushommia en kuitenkaan kokonaan lopeta, kertoo nykyisinkin Ruutu-palveluun mm. jalkapallon Eurooppa-liigaa ja Veikkausliigaa selostava Aaltonen.

FUN Tampere avaa uuden selostajan hakuprosessin nyt.

– Kaikki Ilves-ääneksi haluavat voivat lähettää hakemuksensa osoitteeseen studio@funtampere.fi. Kesän mittaan sitten selviää, kuka tuo uusi Ilves-ääni on ja fanitkin voivat asiaan vaikuttaa, Hyttilä kertoo.

Linkki: Sinustako uusi Ilves-selostaja?


Varaa kausikorttisi kaudelle 2018-19!

Lisää aiheita

13.8.2018 / Haastattelu

Mark Flood nauttii pelaamisesta Ilveksessä

Kokenut jääkiekkoammattilainen Mark Flood, 33 aloittaa Ilveksessä toisen kautensa intoa täynnä, sillä vuosien kiertämisen jälkeen mies on ensi kertaa vuosiin aloittamassa...

LUE LISÄÄ


11.8.2018 / Otteluraportti

Ilves nousi voittoon Mark Floodin viimeisen minuutin osumalla

Ilves kohtasi lauantaina Pelicansin Decens Tampere Cupin pronssiottelussa. Pelicans otti kolmannessa erässä johdon, mutta Ilves käänsi pelin ja nousi lopulta viimeisellä...

LUE LISÄÄ


10.8.2018 / Otteluraportti

Paluumuuttajat maalinteossa Ilveksen kauden avauksessa

Ilves pelasi perjantai-iltana Tapparan vieraana Decens Tampere Cupissa kauden ensimmäisen ottelunsa. Hyvä alku ja loppu riittivät tällä kertaa harmittavasti vain maalin...

LUE LISÄÄ


10.8.2018 / Otteluennakko

Decens Tampere Cup avaa kiekkokauden

Perjantaina ja lauantaina Hakametsän jäähallissa pelattava ja tänä vuonna Tapparan isännöimä Decens Tampere Cup avaa kiekkokauden Tampereella. Perjantaina kello 16.30 alkavassa...

LUE LISÄÄ