1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Huippuvireiset Ilves ja Jukurit kohtaavat Arenalla tiistaina

Huippuvireiset Ilves ja Jukurit kohtaavat Arenalla tiistaina

Miia Kahila
Ilves TI 13.2. klo 18:30 Jukurit

Tampereen Ilves saa vastaansa tiistai-iltana Nokia Arenalla Liigan kärkikamppailussa Mikkelin Jukurit. Kovavireinen Jukurit on sarjataulukossa kolmantena 90 pisteellään, kun Ilves johtaa runkosarjaa 99 pisteellä. Jukureilla on kaksi pelattua ottelua vähemmän kuin Ilveksellä. 

Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti tällä kaudella. Marraskuisissa kamppailuissa Ilves vei voitot molemmista otteluista. Nokia Arenalla pelattu ottelu päättyi 6-5 ja Mikkelissä pelatusta pelistä pisteet jäi Ilvekselle lukemin 2-3. Viimeisin keskinäinen ottelu pelattiin tammikuun alussa, jolloin Jukurit voitti Ilveksen Mikkelissä maalein 4-2.

Tule matsiin yhdessä ystävän kanssa! Ottelutapahtumaan on lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi mahdollisuus ostaa 2 normaalihintaista lippua yhden hinnalla.

Ottelu Tampereen Ilves – Mikkelin Jukurit alkaa Nokia Arenalla tiistaina 13. helmikuuta klo 18:30. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 15:00 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 17:00. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • Taproomissa on Happy Hour klo 17:00-18:00 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 18:15. Ottelun ensimmäisellä erätauolla nähdään Ilveksen U9-ikäisten junioreiden ottelu. Toisella erätauolla on vauhdikas Talotohtori 2.0 -polkuautokilpailu. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina mm. Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä aulassa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen.

Ilves+ -radiosta kuuntelet myös ottelupäivän ennakkotunnin ajankohtaiset haastattelut. Radiolähetys on kuunneltavissa myös Tampereen Ilves -mobiilisovelluksessa.

Ilves iski seitsemästi Pelicansin verkkoon – Päkkilälle hattutemppu
Hieno kiekkoilta päättyi Ilveksen voittoon
UUTISET