1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Hyväntuulinen Panu Mieho odottaa keskiviikolta hyvää kamppailua

Hyväntuulinen Panu Mieho odottaa keskiviikolta hyvää kamppailua

Vesa Suonsyrjä
Ilves TO 1.1. klo 02:00 HIFK

Ilveksen hyökkääjä Panu Mieho, 24 on pelannut pääosan urastaan Ilveksen keskiviikon vastustajan Helsingin IFK:n paidassa. Mieho ei myönnä kokevansa erityisiä tunteita kasvattajaseuraansa vastaan pelatessa.

– Ei siinä ole mitään erityislatausta. Tietenkin HIFK on tärkeä seura minulle, kun olen siellä pelannut juniorivuosista lähtien, mutta ei se vaikuta itse pelaamiseen millään tavalla. Heillä on hyvä joukkue koossa ja nimekkäitä pelaajia useammassa ketjussa. Uskon, että saadaan hyvä peli aikaiseksi kun kaksi hyvää joukkuetta iskevät yhteen.

Ilveksen pelaaminen on ollut vaikean alkukauden jälkeen erinomaisella tasolla ja syy siihen löytyy joukkueen sisältä nousevasta hengestä.

– Meillä päivittäinen arki on todella korkealla tasolla ja hallille on todella kiva tulla. Me tiedämme, että itsestään ei tule mitään ja ettemme ole voittaneet vielä mitään. Töitä riittää ja olemme siihen valmiita. Meillä on hyvä ryhmä kasassa ja kautta on todella hyvä jatkaa eteenpäin.

Kuluvalla kaudella Panu Mieho on pelannut liigassa 30 ottelua tehoin 3+7. Monipuolinen hyökkääjä on kohtuullisen tyytyväinen otteisiinsa kauden ollessa ylittänyt puolivälinsä.

– Oman pelaamiseni taso on ailahdellut kauden mittaan, mutta olen ihan tyytyväinen kokonaisuuteen. Kaikilla osa-alueilla on aina parannettavaa, mutta pitää olla myös tyytyväinen siihen että pelit ovat menneet hyvin. Kaiken kaikkiaan fiilis on todella hyvä ja kautta on hyvä jatkaa.

– Pitää jatkaa samalla tavalla kuin viime peleissä ja ajaa kovaa maalille, ehkä seuraavalla kerralla ohjaus on sopivalla korkeudella olevalla mailalla tehty, virnuilee Mieho.

Panu Miehon rooli on vaihdellut kauden mittaan laitahyökkääjän ja keskushyökkääjän tonttien välillä. Viime peleissä hän on pelannut yhdessä Teemu Lepauksen ja Joose Antosen kanssa.

– Tykkään pelata keskellä, sillä tässä pääsen vaikuttamaan enemmän pelin kulkuun. On ollut minulle hyvä paikka pelata näiden ”veljesten” kanssa, sillä siinä on rinnalla melkoiset pelimiehet, joilla riittää huumoria kentällä ja sen ulkopuolella, naurahtaa Panu Mieho.

HIFK:n peli ailahdellut

Vierasjoukkue HIFK:n peli on ailahdellut koko kauden ajan ja 10 ottelun kuntopuntari tukee väitettä. Saldo 4-3-3 ei ole huono, mutta seuran vaativat kannattajat odottavat seuralta enemmän kuin 1,5 pisteen ottelukeskiarvoa. Jarno Pikkaraisen valmentama joukkue on ottanut edellisistä seitsemästä ottelustaan ainoastaan kaksi kolmen pisteen voittoa.

Seurajohto on vahvistanut nimivahvaa joukkuetta Michael Keräsellä ja Ville Leskisellä, mutta toistaiseksi se ei ole avannut joukkueen hyökkäyspeliä odotetulle tasolle.

Ilves oli vahvempi aiemmassa kohtaamisessa

Joukkueet kohtasivat Nordenskiöldinkadulla 5.12 ja tuolloin Ilves oli vahvempi lukemin 2-4. Ilveksen maaleista tiukassa kamppailussa vastasivat Jasse Ikonen, Lassi Thomson, Eemeli Suomi ja voittomaalin tehnyt Roby Järventie.


Ilveksen poissaolot ja toipumisajat 8.1.2020

Hyökkääjät:
Joona Ikonen (3-5 viikkoa)
Samuli Vainionpää (2-4 viikkoa)

Eetu Päkkilä hyvällä itseluottamuksella KalPa-ottelun jälkeen
Lätkäehtoo: Ilves-HIFK 8.1.2020
UUTISET