1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilvekselle uusi fanituotemyymälä Kalevaan

Ilvekselle uusi fanituotemyymälä Kalevaan

Ilves-Hockey Oy

Koko Ilves-perheen yhteinen fanituotemyymälä aloittaa toimintansa tänä keväänä Sammonkadun ja Kaupinkadun risteyksen tuntumassa. Tila sijaitsee Tampereen Kalevassa, osoitteessa Kaupinkatu 40. Uudessa myymälässä on liiketilaa katutasossa yhteensä 100 m2. Liikkeen läheisyydessä on myös ilmaista pysäköintitilaa autoille.

Myymälä kokoaa seuran kaikkien lajien kannattajatuotteet ensimmäistä kertaa yhteen paikkaan. Näin se palvelee koko Ilves-perheen fanituotemyyntiä.

– Yhteinen myyntipaikka tukee vahvasti strategiaamme Ilves ry:ssä. Jatkossa kaikki seuramme fanituotteet saa hankittua saman katon alta. Tämä vahvistaa ennen kaikkea yhteisöllisyyttä, kertoo Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio.

Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Erolan mukaan tilaa yhteiselle myymälälle on etsitty jo jonkin aikaa. Yksi tärkeä tekijä oli liikkeen sijainti. Kalevassa se palvelee hyvin Ilveksen liigajalkapallon tarpeita, koska liike on lähellä Tammelan stadionia.

Myös Ilveksen liigajääkiekon kannattajatuotteiden saatavuus paranee uuden myymälän avaamisen myötä. Hakametsän jäähallin Ilves-kauppa on kooltaan varsin pieni, joten jatkossa asiakkailla on parempi mahdollisuus sekä tutustua tuotteisiin että sovittaa niitä.

– Nyt kaikki seuran kannattajatuotteet saavat ansaitsemansa tilan ja esillepanon. Haluamme tarjota seuran vaatteita ja tuotteita kaikille Ilves-faneille lajista riippumatta, kertoo fanituotekaupan vastaava Satu Laakso.

As Oy Sammonkartanon taloyhtiössä tehdään parhaillaan julkisivuremonttia. Uuden Ilves-myymälän avajaisia on tarkoitus viettää myöhemmin keväällä.

Jarkko Parikan kausi ohi
Ilves haastaa Euroopan mestarit
UUTISET