3. Ilveksen neljän ottelun viikko päättyi voittoon Oulussa

Ilveksen neljän ottelun viikko päättyi voittoon Oulussa

Miia Kahila

Tampereen Ilveksen neljän ottelun viikon huipennus pelattiin lauantaina Raksilassa, kun Oulun Kärpät kohdattiin toistamiseen kahden päivän aikana. Ilves pelasi ottelussa nousujohteisesti ja otti Oulusta kolme pistettä lukemin 1-4 (0-0, 1-1, 0-3).

Ottelun alkutahdit tunnusteltiin rauhassa ja molemmat joukkueet keskittyivät enemmän puolustamiseen. Taidokkaimmasta suorituksesta vastasi Ilveksen puolustaja Adam Clendening, joka torppasi Ilveksen ylivoimalla oululaisten ”kaksykkösen”.

Toisessa erässä joukkueet pääsivät maalien makuun. Erän alussa ajassa 21:50 Ville Meskanen vei Ilveksen 0-1 johtoon ja jätti Kärpät janoamaan avausmaaliaan. Oululaisilta syntyi tulosta ylivoimalla erän lopussa, kun ajassa 39:26 Joonas Kemppainen tasoitti ottelun.

Jos eilen Nokia Arenalla kolmas erä oli Ilveksen, sitä se oli myös tänään. Ensin ajassa 43:13 Matias Mäntykivi teki keltavihreille illan toisen osuman ylivoimalla ja kolmea minuuttia myöhemmin eilen kaksi maalia tehtaillut Eetu Päkkilä karkasi alivoimalla vieden Ilveksen jo 1-3 johtoon. Ilves pääsi myös erän loppupuolella pelaamaan sekä ”viiskolmosta” että yhden miehen ylivoimaa useamman minuutin, mutta näiden Kärppä-rangaistusten aikana ei lisäosumia nähty. Kärpät yritti ottelun lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta tämän erikoistilanteen ainoa maali kirjattiin Ilvekselle. Maalintekijänä Eemeli Suomi. Voitto Ilvekselle selvin 1-4 lukemin.

OTTELUN RATKAISU: Ilves pelasi ottelussa nousujohteisesti eikä sortunut huolimattomuuteen, vaikka kyseessä oli viikon neljäs ottelu. Maalivahti Jonas Gunnarssonilta onnistunut ilta torjunnoilla 26/27.

ILLAN ILVES: Koko joukkue pelasi tänään erinomaisella peli-ilmeellä.

Seuraavat ottelut: Ensi viikolla Ilveksellä on ainoastaan yksi ottelu, kun joukkue vierailee perjantaina 9. helmikuuta Pelicansin kotihallissa Lahdessa. Ottelu alkaa klo 18:30. Seuraava kotiottelu Ilveksellä on tiistaina 13. helmikuuta, kun Nokia Arenalla vastaan asettuu Mikkelin Jukurit. Kiekko jäähän klo 18:30.

Osta ottelulippu: ilves.lippu.fi