1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilveksen uusi podcast – Juontajana huoltajalegenda JP Jansson

Ilveksen uusi podcast – Juontajana huoltajalegenda JP Jansson

Ilves.com

Vuodesta 1985 alkaen Ilveksen huoltajana toiminut Janne “JP” Jansson aloittaa uuden aluevaltauksen Ilveksen Matkassa -podcastissa. Yhdessä aiemmin radiojuontajana toimineen Valtteri Makkosen kanssa he paneutuvat Ilveksen käänteisiin.

Vieraita tulee useilta vuosikymmeniltä pelaajista taustahenkilöihin saakka. Podcastissa käydään läpi tarinoita ja tapahtumia, joita ei ole ennen kuultu.

– Ensimmäisen kerran kun JP:n nimi tuli esiin hyvänä aisaparina podcastiin, niin innostuin täysin. Kaikkien kaveri ja ainakin satojen tarinoiden mies olisi tähän ihan optimi. Tästä tulee hauskaa ja mielenkiintoista varsinkin kaikkien tulevien vieraiden kanssa. Onneksi JP syttyi ajatukseen nopeasti, toteaa Valtteri Makkonen.

– Kiva kokeilla vähän jotain uutta, kun on tullut pitkään teroteltua luistimia ja pestyä pyykkiä. Hauska nähdä vanhoja kavereita ja väritellä kuulumiset mikin edessä. Paljon on tarinoita ja muistoja tulossa, joita ei ole vielä missään kuultu. Innolla odotan tulevaa, toteaa huoltajalegenda JP Jansson.

Ilveksen Matkassa -podcastia julkaistaan kahden viikon välein. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan JP Janssonin uraan ja matkaan Ilveksen huoltajana. Tarinoita luvassa mm. miksi JP ei katso pelejä, Ilveksen mestaruusjuhlista -85, taikauskosta, erityisestä ystävyydestä Lasse Laukkasen kanssa ja kopin säännöistä.

Kuuntele jakso: Spotify, Apple Podcasts & Supla
Katso jakso: Youtubessa


Ilves-päivä 2022
Otto Latvala tuo Ilvekseen vahvaa puolustusosaamista
UUTISET