1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves-Hockey Oy:ssä organisaatiomuutoksia

Ilves-Hockey Oy:ssä organisaatiomuutoksia

Ilves-Hockey Oy

Konsultin roolissa Ilves-Hockey Oy:ssä toiminut Mikko Mattila, 54, on nimitetty yhtiön asiakkuus- ja kehitysjohtajaksi. Toukokuusta 2017 lähtien Ilves-Hockey Oy:ssä työskennellyt ja helmikuusta 2019 lähtien opintovapaalla ollut Jussi Kankaanpää, 31, puolestaan ei jatka yhtiön palveluksessa.

Ilves-Hockey Oy:n asiakkuus- ja kehitysjohtajaksi nimitetyllä Mikko Mattilalla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä myynnin ja markkinoinnin kehitys- ja johtotehtävistä. Aiemmin Ilvekselle konsulttina työskennellyt Mattila aloitti uudessa tehtävässään 1.10.2019.

– Ilveksen innovatiivinen ilmapiiri tulevan toimintaympäristön muutoksen kera luo vahvan pohjan jatkuvalle toimintojen kehittämiselle. Tulevaisuus ja yhtiön kasvustrategia tuovat mukanaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja haasteitakin, ja suunnitelmien onnistunut toteutus tulee pitämään Ilveksen toimialansa nopeimmin kehittyvien yritysten joukossa, kommentoi Mikko Mattila.

– Mikko tuntee aiempien tehtäviensä pohjalta hyvin Ilveksen eri toiminnot sekä suunnitelmat, ja hän on ollut vaikuttamassakin niihin jo muutaman vuoden ajan. Monipuolisella kokemuksellaan ja osaamisellaan hän vahvistaa organisaatiotamme ja jatkaa sen eri osa-alueiden kehittämistä, sanoo Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Markkinointipäällikkö Jussi Kankaanpää ei jatka Ilveksessä

Ilveksessä ensin myyntipäällikkönä ja myöhemmin markkinointipäällikkönä toiminut Jussi Kankaanpää siirtyy 31.12.2019 päättyvän opintovapaansa jälkeen kohti uusia haasteita. Kankaanpään tuleva työnantaja tiedottaa asiasta myöhemmin.

– Haluan kiittää Ilves-Hockey Oy:tä ja seuran eri sidosryhmiä saamastani mahdollisuudesta ja tekemästämme yhteistyöstä. Ilves on matkalla ylöspäin, ja seuran toiminta kehittyy jatkuvasti oikeaan, ammattimaiseen suuntaan, sanoo Jussi Kankaanpää.

– Kiitämme Jussia hänen panoksestaan Ilveksen myynti- ja markkinointitehtävissä. Toivotamme kaikkea hyvää jatkoon ja onnea tuleviin tehtäviin, kommentoi toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilves-Hockey Oy:n henkilökunta

Matias Maccelli uskoo Ilveksen nousuvireen jatkuvan Kouvolassa
Raviliiga-ravit ja Rehab Teivossa tiistaina 15.10.
UUTISET