1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Raviliiga-ravit ja Rehab Teivossa tiistaina 15.10.

Raviliiga-ravit ja Rehab Teivossa tiistaina 15.10.

Raviliiga Ilves

Tiistaina 15.10. ajetaan Teivon iltaravit Raviliiga-teemalla. Tapahtumassa on mukana pelaajia sekä Ilveksestä että Tapparasta, ja illan tähtenä toimii Ilveksen Rehab, joka starttaa kuudennessa lähdössä.

Raviliiga-oheisohjelma järjestetään Teivon Ravikeskuksen Ravintola DeLuxessa, jonne on molempien raviliigojen omistajakorteilla maksuton sisäänpääsy, mutta tilaisuuteen edellytetään ennakkoilmoittautumista. Ohjelma alkaa klo 18, ja illan aikana on luvassa hevosten taustajoukkojen sekä Ilveksen ja Tapparan pelaajien haastatteluja, lähdön palkitsemisia ym. mukavaa puuhaa.

Radan puolella on Rehabin startin lisäksi nähtävää, kun Ilveksen ja Tapparan pelaajat ajavat kilpaa tandemvaljakoilla. Osuuksia molempien seurojen hevosista voi myös ostaa joko ennakkoon osoitteesta www.raviliiga.fi tai paikan päältä raveista.

Raveihin on maksuton sisäänpääsy Ilveksen ja Tapparan raviliigojen omistajakorteilla sekä kausikorteilla. Omistajakortilla saa lisäksi 10 % alennuksen ravintolan ruoista. Tarjolla on mm. 15 euron siipibuffet, jonka hintaan sisältyy niin paljon siipiä kuin jaksat syödä!

Ilman omistajakorttia tai kausikorttia lippujen hinta raveihin on 5 euroa. Alle 18-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Tervetuloa!

Ennakkoilmoittautumiset Raviliiga-illanviettoon


Teivon Ravikeskus
Velodromintie 2
33420 Tampere

Ilves-Hockey Oy:ssä organisaatiomuutoksia
Vaikea alkukausi sai jatkoa Kouvolassa
UUTISET