1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves ja sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilako yhteistyöhön

Ilves ja sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilako yhteistyöhön

Ilves-Hockey Oy

Ilves-Hockey Oy on valinnut sisustus- ja tilasuunnittelun yhteistyökumppanikseen Tilakon, joka toteuttaa Ilveksen toimitilojen sisustuskonseptin suunnittelun ja valmiiden tilojen loppustailauksen UROS LIVE -areenaan.

Tampereella sijaitseva ja maanlaajuisesti toimiva täyden palvelun sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilako vastaa Ilveksen UROS LIVE -areenan toimistotilojen suunnittelun lisäksi uuden Ilves-Kaupan konseptoinnista ja suunnittelusta.

– Yhteistyöhömme sisältyy monia eri osa-alueita niin Ilveksen toimiston, Ilves-Kaupan kuin jäähallinkin tilojen suunnittelussa ja toteutuksessa. On erittäin hienoa, että pääsemme ammattilaisten kanssa kehittämään toimitilojamme ainutlaatuisessa tilanteessa ennen uuteen areenaan siirtymistä, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilves-Hockey Oy:n toimisto ja Ilves-Kauppa muuttavat UROS LIVEn tiloihin areenan valmistuttua.

– UROS LIVE tulee olemaan huipputason kansainvälinen areena, joka lisää entisestään kehittyvän ja kasvavan Tampereen vetovoimaa sekä luo alueelle uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Haluamme myös uusien toimitilojemme olevan ehdotonta huipputasoa ja brändimme ilmettä vastaavat, sanoo Jalo.

Kolmen hengen sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilakossa toimivat tila- ja sisustussuunnittelijat Mari Pohjala ja Sonja Aalto sekä sisustusarkkitehti, muotoilija Tuulia Kivelä.

– On upeaa aloittaa yhteistyö Ilveksen kanssa sekä päästä mukaan ainutlaatuiseen hankkeeseen ja osaksi Tampereen historiaa. Näemme yhteistyömme erittäin mielenkiintoisena mahdollisuutena, joka herättää heti paljon ideoita, toteaa Mari Pohjala.

Tilako visioi Ilveksen UROS LIVE -areenan toimitiloihin tunnelmaa, jossa kävijät kokevat itsensä tervetulleiksi.

– Olemme erikoistuneet luomaan asiakkaidemme näköisiä ja erottuvia toimitiloja. Haluamme kehittää aikaa kestäviä tiloja, joissa tulevat esiin myös brändien erityispiirteet, jatkaa Tuulia Kivelä.

– Tavoitteenamme on luoda Ilveksen uusiin tiloihin tunnelma, joka tarjoaa pelipäivän fiiliksen kaikkina päivinä. Haluamme auttaa kehittämään viihtyisät ja mieleenpainuvat tilat, joihin haluaa palata uudelleen niin Ilveksen yhteistyökumppani, tosifani kuin turistikin, sanoo Sonja Aalto.


Tutustu sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilakoon:

tilako.fi | Facebook | Instagram | LinkedIn


Tutustu UROS LIVE -areenaan:

uroslive.com | Facebook| Instagram | Twitter | LinkedIn

 

CHL-arvonta tänään klo 19.00 – katso suora lähetys
Ilves kohtaa CHL:n pudotuspelien 1. kierroksella Red Bull Münchenin
UUTISET