Uutinen

Ilves ja sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilako yhteistyöhön

Ilves-Hockey Oy
Sami Raiskio

Ilves-Hockey Oy on valinnut sisustus- ja tilasuunnittelun yhteistyökumppanikseen Tilakon, joka toteuttaa Ilveksen toimitilojen sisustuskonseptin suunnittelun ja valmiiden tilojen loppustailauksen UROS LIVE -areenaan.

Tampereella sijaitseva ja maanlaajuisesti toimiva täyden palvelun sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilako vastaa Ilveksen UROS LIVE -areenan toimistotilojen suunnittelun lisäksi uuden Ilves-Kaupan konseptoinnista ja suunnittelusta.

– Yhteistyöhömme sisältyy monia eri osa-alueita niin Ilveksen toimiston, Ilves-Kaupan kuin jäähallinkin tilojen suunnittelussa ja toteutuksessa. On erittäin hienoa, että pääsemme ammattilaisten kanssa kehittämään toimitilojamme ainutlaatuisessa tilanteessa ennen uuteen areenaan siirtymistä, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilves-Hockey Oy:n toimisto ja Ilves-Kauppa muuttavat UROS LIVEn tiloihin areenan valmistuttua.

– UROS LIVE tulee olemaan huipputason kansainvälinen areena, joka lisää entisestään kehittyvän ja kasvavan Tampereen vetovoimaa sekä luo alueelle uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Haluamme myös uusien toimitilojemme olevan ehdotonta huipputasoa ja brändimme ilmettä vastaavat, sanoo Jalo.

Kolmen hengen sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilakossa toimivat tila- ja sisustussuunnittelijat Mari Pohjala ja Sonja Aalto sekä sisustusarkkitehti, muotoilija Tuulia Kivelä.

– On upeaa aloittaa yhteistyö Ilveksen kanssa sekä päästä mukaan ainutlaatuiseen hankkeeseen ja osaksi Tampereen historiaa. Näemme yhteistyömme erittäin mielenkiintoisena mahdollisuutena, joka herättää heti paljon ideoita, toteaa Mari Pohjala.

Tilako visioi Ilveksen UROS LIVE -areenan toimitiloihin tunnelmaa, jossa kävijät kokevat itsensä tervetulleiksi.

– Olemme erikoistuneet luomaan asiakkaidemme näköisiä ja erottuvia toimitiloja. Haluamme kehittää aikaa kestäviä tiloja, joissa tulevat esiin myös brändien erityispiirteet, jatkaa Tuulia Kivelä.

– Tavoitteenamme on luoda Ilveksen uusiin tiloihin tunnelma, joka tarjoaa pelipäivän fiiliksen kaikkina päivinä. Haluamme auttaa kehittämään viihtyisät ja mieleenpainuvat tilat, joihin haluaa palata uudelleen niin Ilveksen yhteistyökumppani, tosifani kuin turistikin, sanoo Sonja Aalto.


Tutustu sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilakoon:

tilako.fi | Facebook | Instagram | LinkedIn


Tutustu UROS LIVE -areenaan:

uroslive.com | Facebook| Instagram | Twitter | LinkedIn

 

Lisää aiheita

10.7.2020 / Uutinen

Ilves-Kauppa muokkasi ilmettään

Kesän kynnyksellä saatiin valmiiksi Ilves-Kaupan ehostukset niin verkkokaupassa kuin osoitteessa Kaupinkatu 40 sijaitsevassa kivijalkakaupassa. Samassa yhteydessä Ilves-Kaupan verkkokauppa integroitiin ilves.com-sivuston yhteyteen osoitteeseen kauppa.ilves.com omaksuen keväisen...

LUE LISÄÄ


26.6.2020 / Uutinen

Ilves-Hockey Oy:n toimisto suljettuna 27.6. – 2.8.

Ilves-Hockey Oy:n toimisto on suljettuna kesälomien ajan 27.6. – 2.8. Kaupinkatu 40:ssä sijaitseva Ilves-Kauppa on kesällä avoinna arkisin klo 10-17, ja verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden...

LUE LISÄÄ


26.6.2020 / Uutinen

Ilveksen harjoitusottelut kaudella 2020-2021 (päivitetty 10.7.)

Ilves pelaa Liiga- ja CHL-kautta ennen seitsemän täysimittaista harjoitusottelua, joista viimeisimpänä on sovittuna keskiviikkona 23.9. pelattava vierasottelu HIFK:ta vastaan. Tänä vuonna Tapparan järjestämän Wisehockey Tampere...

LUE LISÄÄ


26.6.2020 / Uutinen

Ilves mukana uudessa 3v3 Super Series -turnauksessa – ottelut pelataan kolmella kenttäpelaajalla!

HIFK, Ilves, Kärpät, Tappara ja TPS pelaavat elo-syyskuussa yhteisen turnauksen kolmessa kaupungissa. Turnaus alkaa Turussa, jatkuu Tampereella ja huipentuu Helsingissä. Viisi Liiga-seuraa käynnistävät yhteistyössä elokuussa...

LUE LISÄÄ


25.6.2020 / Uutinen

Viime kauden parhaat pelaajat palkittu

Ilves Hockey Oy on palkinnut perinteiseen tapaan valitut pelaajat liigajoukkueen ja A-nuorten osalta. Liigajoukkueen MVP-palkinnon pokkasi loistokauden pelannut maalivahti Lukas Dostal ja A-nuorten MVP-palkinnon nappasi...

LUE LISÄÄ