Uutinen

Ilves ja sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilako yhteistyöhön

Ilves-Hockey Oy
Sami Raiskio

Ilves-Hockey Oy on valinnut sisustus- ja tilasuunnittelun yhteistyökumppanikseen Tilakon, joka toteuttaa Ilveksen toimitilojen sisustuskonseptin suunnittelun ja valmiiden tilojen loppustailauksen UROS LIVE -areenaan.

Tampereella sijaitseva ja maanlaajuisesti toimiva täyden palvelun sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilako vastaa Ilveksen UROS LIVE -areenan toimistotilojen suunnittelun lisäksi uuden Ilves-Kaupan konseptoinnista ja suunnittelusta.

– Yhteistyöhömme sisältyy monia eri osa-alueita niin Ilveksen toimiston, Ilves-Kaupan kuin jäähallinkin tilojen suunnittelussa ja toteutuksessa. On erittäin hienoa, että pääsemme ammattilaisten kanssa kehittämään toimitilojamme ainutlaatuisessa tilanteessa ennen uuteen areenaan siirtymistä, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilves-Hockey Oy:n toimisto ja Ilves-Kauppa muuttavat UROS LIVEn tiloihin areenan valmistuttua.

– UROS LIVE tulee olemaan huipputason kansainvälinen areena, joka lisää entisestään kehittyvän ja kasvavan Tampereen vetovoimaa sekä luo alueelle uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Haluamme myös uusien toimitilojemme olevan ehdotonta huipputasoa ja brändimme ilmettä vastaavat, sanoo Jalo.

Kolmen hengen sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilakossa toimivat tila- ja sisustussuunnittelijat Mari Pohjala ja Sonja Aalto sekä sisustusarkkitehti, muotoilija Tuulia Kivelä.

– On upeaa aloittaa yhteistyö Ilveksen kanssa sekä päästä mukaan ainutlaatuiseen hankkeeseen ja osaksi Tampereen historiaa. Näemme yhteistyömme erittäin mielenkiintoisena mahdollisuutena, joka herättää heti paljon ideoita, toteaa Mari Pohjala.

Tilako visioi Ilveksen UROS LIVE -areenan toimitiloihin tunnelmaa, jossa kävijät kokevat itsensä tervetulleiksi.

– Olemme erikoistuneet luomaan asiakkaidemme näköisiä ja erottuvia toimitiloja. Haluamme kehittää aikaa kestäviä tiloja, joissa tulevat esiin myös brändien erityispiirteet, jatkaa Tuulia Kivelä.

– Tavoitteenamme on luoda Ilveksen uusiin tiloihin tunnelma, joka tarjoaa pelipäivän fiiliksen kaikkina päivinä. Haluamme auttaa kehittämään viihtyisät ja mieleenpainuvat tilat, joihin haluaa palata uudelleen niin Ilveksen yhteistyökumppani, tosifani kuin turistikin, sanoo Sonja Aalto.


Tutustu sisustus- ja tilasuunnittelutoimisto Tilakoon:

tilako.fi | Facebook | Instagram | LinkedIn


Tutustu UROS LIVE -areenaan:

uroslive.com | Facebook| Instagram | Twitter | LinkedIn

 

Sarjataulukko

# JOUKKUE O TM PM P
0 HIFK 0 0 0 0
0 HPK 0 0 0 0
0 Ilves 0 0 0 0
0 Jukurit 0 0 0 0
0 JYP 0 0 0 0
0 KalPa 0 0 0 0
0 KooKoo 0 0 0 0
0 Kärpät 0 0 0 0
0 Lukko 0 0 0 0
0 Pelicans 0 0 0 0
0 SaiPa 0 0 0 0
0 Sport 0 0 0 0
0 Tappara 0 0 0 0
0 TPS 0 0 0 0
0 Ässät 0 0 0 0

Twitter

Lisää aiheita

28.9.2020 / Uutinen

Liiga-kausi 2020-2021 käynnistyy – lokakuun kotiotteluiden liput myynnissä!

Ilveksen Liiga-kausi 2020-2021 käynnistyy perjantaina 2.10. Hakametsän jäähallissa, jossa vastaan asettuu SaiPa. Lokakuun kotiotteluiden liput ovat nyt myynnissä Lippupisteen kanavissa. Kotiottelut lokakuussa Pe 2.10. klo...

LUE LISÄÄ


28.9.2020 / Uutinen

Erityisjärjestelyt Ilveksen kotiotteluissa koronaviruspandemian aikana

Hakametsän jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronaviruspandemian aikana. Erityisjärjestelyiden tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa. Hakametsän...

LUE LISÄÄ


23.9.2020 / Otteluraportti

Kenraaliharjoitus päättyi tappioon – Liigan ensi-ilta ensi viikon perjantaina

Ilves kamppaili viimeisen harjoitusottelunsa keskiviikkona Helsingin IFK:n vieraana. Kotijoukkue karkasi nopeasti johtoon ja kolme puolustajaa pelin aikana kokoonpanosta menettänyt Ilves ei enää saanut kotijoukkuetta kiinni....

LUE LISÄÄ


21.9.2020 / Uutinen

Ilveksen Liiga-joukkueessa ei koronavirustartuntoja

Ilveksen Liiga-joukkueen pelaajille, valmentajille ja huoltoryhmän jäsenille suoritettiin koronavirustestit Pihlajalinnan testauspisteessä torstaina 17.9. Testien tulokset olivat negatiivisia, eli joukkueessa ei todettu yhtään tartuntaa. – Hienoa,...

LUE LISÄÄ


19.9.2020 / Otteluraportti

Mäkiniemi tehoili ja torjui – Ilves kaatoi IFK:n Tampere cupin pronssipelissä

Hakametsän lauantaisauna lämmitettiin Tampere cupin merkeissä jo kello 14.00. Turnauksen pronssiottelussa Ilves kaatoi Helsingin IFK:n lukemin 4-2. Illan tehokkain Ilves-pelaaja löytyi yllättävästä osoitteesta, sillä Eetu...

LUE LISÄÄ