3. Ilves jäi maalitta – Sport nappasi pisteet

Ilves jäi maalitta – Sport nappasi pisteet

Miia Kahila

Tampereen Ilves kohtasi lauantai-iltana Nokia Arenalla Vaasan Sportin jo viidennen kerran tällä kaudella. Sport teki ottelun alkuun kaksi maalia, jotka jäivät ottelun lopputulokseksi ja pisteet matkasivat Vaasaan lukemin 0-2 (0-2, 0-0, 0-0).

Ottelu alkoi vaasalaisittain tehokkaasti, kun Sport teki erän alkupuoliskolla kaksi maalia. Ajassa 5:58 Ilves vaihtoi maalivahtia ja pelin aloittaneen Jonas Gunnarssonin paikalle tolppien väliin luisteli Jakub Málek.

Toisen erän ainoat tapahtumat olivat molempien joukkueiden saamat rangaistukset, mutta niiden aikana ei syntynyt lisäosumia. Ilveksellä oli toki muutamat mahdolliset maalipaikat, mutta Sport-vahti Miroslav Svoboda piti maalinsa edelleen koskemattomana. Yksityiskohtana: kahden erän jälkeen aloitukset Ilvekselle 31 – 13.

Kolmannessa erässä Ilves selvitti kaksi alivoimaa ja tasaisen varmasti läpi ottelun pelannut Jakub Málek Sportin Lari Heikkisen läpiajon. Kun Ilves ei onnistunut maalinteossa kolmannessakaan erässä, ottelun ainokaisiksi osumiksi jäivät Sportin avauserän maalit, joilla Sport kuittasi itselleen voiton ja kolme pistettä.

ILLAN ILVES: Jakub Málek jatkoi hyviä otteitaan ja piti vahtivuorollaan nollat.

OTTELUN RATKAISU: Sport puolusti hyvin, Svoboda piti kudit kurissa ja Ilves ei saanut luotua maalipaikkoja normaaliin tapaan.

Yleisöä Nokia Arenalla oli 8744.

Seuraavat ottelut: Tampereen Ilveksellä on tulossa neljän ottelun viikko. Tiistaina 30. tammikuuta Ilves matkaa Hämeenlinnaan ja kohtaa Hämeenlinnan Pallokerhon klo 18:30. Keskiviikkona 31. tammikuuta on vuorossa vierasottelu Kouvolassa, kun vastaan tulee KooKoo. Ottelu alkaa klo 18:30. Viikon ainoa kotiottelu pelataan perjantaina 2. helmikuuta, kun Nokia Arenalle saapuu Oulun Kärpät. Ottelu alkamisajankohta on klo 19:31. Viikon viimeinen ottelu pelataan lauantaina 3. helmikuuta klo 18:00 Oulussa , kun Kärpät kohdataan tällä viikolla toistamiseen.

Osta ottelulippu: ilves.lippu.fi