1. Etusivu
 2. Otteluennakko
 3. Lauantaina nautitaan yhdessä kiekosta, kun Ilves kohtaa perhepelissä Sportin

Lauantaina nautitaan yhdessä kiekosta, kun Ilves kohtaa perhepelissä Sportin

Miia Kahila
Ilves LA 27.1. klo 17:00 Sport

Tampereen Ilveksen tämän viikon ainoa kotiottelu pelataan lauantaina 27. tammikuuta, kun Nokia Arenalle vieraaksi saapuu Vaasan Sport. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljästi. Lokakuussa Ilves hävisi Sportille kotonaan 2-4, marraskuussa Ilves voitti Vaasassa selvästi 2-6, joulukuussa Nokia arenalla nähtiin jälleen selkeä 4-1 voitto Ilvekselle ja viimeisin ottelu pari viikkoa sitten Vaasassa päättyi Ilveksen voittoon tasaisen ottelun jälkeen lukemin 2-3. 

Sarjataulukosta Vaasan Sport löytyy sijalta 12. Pisteitä vaasalaisilla on 57. Ilves on runkosarjan kärjessä ja pisteitä keltavihreillä on 87. Tällä viikolla Sport kohtasi tiistaina Turussa Palloseuran, jonka Sport voitti voittolaukauksin 0-1. Perjantai-iltana JYP Jyväskylästä vieraili Vaasassa ja otti voiton Sportista lukemin 5-6. Ilveksellä on ollut tällä viikolla kaksi vierasottelua. Keskiviikkona Kalevan Pallo kaatui Kuopiossa lukemin 2-6 ja perjantai-iltana paikallisvastustaja Tappara Nokia Arenalla maalein 2-5.

Tulevaa lauantaita kannattaa lähteä viettämään Nokia Arenalle koko perheen voimin, sillä ohjelmassa on Perhepeli! Areenan ovet aukeavat lauantain Ilves-Sport otteluun kello 15:30. Ennen ottelun alkua ja erätauoilla Nokia Arenan aulasta ja käytäviltä löytyy paljon ohjelmaa ja tekemistä lapsille ja nuorille. Suosittelemmekin saapumaan paikalle jo hyvissä ajoin, että ehtii rauhassa touhuilemaan ennen ottelun alkua.

Ottelu Tampereen Ilves – Vaasan Sport alkaa lauantai-iltana klo 17:00. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 13:30 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 15:30. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Perhepelin ohjelmaa areenan aulassa ennen ottelun alkua:

 • Ipa-maskotti on tapaamassa ystäviään ja jakaa omia fanikorttejaan. Voit myös ottaa valokuvan Ipan kanssa.
 • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
 • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua ja ensimmäisellä erätauolla.
 • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
 • Taysin sairaalahuvipuistossa ja lastenosastoilla esiintyvät Tukka-Kukka Kärpänen ja Poliisimestari Pötkönen ovat viihdyttämässä yleisöä. Myös Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n Kenguru-maskotti on paikalla.
 • Ilveksen tanssiryhmä Leaders League pitää aulassa piirustuspistettä, jossa voi tehdä oman kannatuskyltin otteluun sekä väritellä Ilves-aiheisia kuvia.
 • Osasto41 pitää aulassa pistettä, jossa voi askarrella oman kannatuslipun otteluun.
 • Tule kokeilemaan onnea Ipan onnenpyöräpelissä – kivoja palkintoja luvassa lapsille. Aulassa myös Ilves nopeuspeli – tule tekemään uusia ennätyksiä Speden Speleistäkin tutussa pelissä.
 • Kauppi Sports Centerin esittelypiste myös paikalla.
 • CCM:n esittelypiste pääkatsomokerroksessa A5 katsomolohkoa vastapäätä ennen ottelun alkua sekä erätauoilla. Pisteellä pääset testaamaan CCM:n uutuustuotteita sekä suosittua Game Changer- peliä.

Alkushow alkaa kello 16:45. Ottelun ensimmäisellä erätauolla nähdään Ilveksen U9-ikäisten junioreiden ottelu. Toisella erätauolla on vauhdikas Talotohtori 2.0 -polkuautokilpailu. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina mm. Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n järjestämä Ilveksen CHL:n vieraspelipaitojen huutokauppa on käynnissä areenan aulassa heti ovien auettua ja huutokaupan ratkaisuhetket nähdään ottelun päätyttyä myös aulan lavalla. Huutokaupan tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Tays Lasten ja nuorten sairaalan potilaiden viihtyvyyden lisäämiseen.

Robin Alvarezin sopimus purettu
Ilves jäi maalitta – Sport nappasi pisteet
UUTISET