1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves järjestää keräyksen ja tukiottelun vakavasti loukkaantuneen junioripelaajansa Nemo Pajulan hyväksi

Ilves järjestää keräyksen ja tukiottelun vakavasti loukkaantuneen junioripelaajansa Nemo Pajulan hyväksi

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen U18-joukkueen pelaaja Nemo Pajula loukkaantui vakavasti sunnuntaina 23.10.2022 Haka 2 -jäähallissa pelatussa U18 SM-sarjan ottelussa. Epäonnisen ja ikävän tapahtuman vuoksi Nemo on toistaiseksi menettänyt kykynsä kävellä. Ilves-Hockey Oy ja Ilves ry järjestävät hänen hyväkseen keräyksen ja tukiottelun, joilla avustetaan ja mahdollistetaan Nemon kuntoutusta.

Ilves U18 -joukkueen kapteenistoon kuuluva Nemo Pajula leikattiin ja hoidettiin heti tapahtuneen jälkeen Tampereen yliopistollisen sairaalan teho-osastolla, jossa hän vietti ensimmäiset viikot loukkaantumisensa jälkeen. Nemon kuntoutus tulee olemaan pitkä prosessi, joka on alkanut hyvin. Hänet on jo siirretty Taysin Hatanpään yksikköön kuntoutukseen, jossa katsotaan varovaisen toiveikkaina kohti tulevaisuutta.

Nemo on todella pidetty kaveri sekä iloinen ja hyvin avoin joukkueen jäsen. Hänen positiivisuutensa ja kovan taistelijan luonteensa ovat omiaan auttamaan myös tulevaisuudessa kuntoutuksessa ja tämän pelejäkin tärkeämmän tavoitteen saavuttamisessa.

Ilves-Hockey Oy ja Ilves ry haluavat olla mukana tukemassa Nemoa ja hänen perhettään heidän kohdatessa uuden tilanteen. Me emme jätä ketään yksin vaan kohtaamme vaikeatkin tilanteet yhdessä.

Tiistaina 20.12. pelattava kotiottelu Ilves–KooKoo on Nemo Pajulan tukiottelu, jossa on mahdollisuus osoittaa hänelle tukea paikan päällä. Nemo tulee pudottamaan ottelun avauskiekon joukkuekavereidensa avustamana.

Ilves-perheen yhteisöllisyys tarjoaa tukea ja voimaa kaikille siihen kuuluville – yhdessä voimme auttaa myös Nemoa hänen matkallaan kohti kuntoutumista ja nuoren miehen unelmia ja elämää.

Esitämme samalla kiitoksemme Taysin henkilökunnalle sekä kaikille Nemoa hoitaneille ja tukeneille henkilöille – apunne ja osaamisenne on ollut ja tulee olemaan korvaamatonta.

Kutsumme kaikki kynnelle kykenevät mukaan keräykseen ja tukiotteluun. Kiitos, että autat.Keräys on keskeytetty ja haluamme kiittää teitä kaikkia osallistumisesta!

Ilves ry:n hankkima toinen pienkeräyslupa (numero RA/2022/1765) saavutti pienkeräyksille asetetun 10 000 eurorajan nopeasti tälläkin kertaa.

Seuralla on anomus vetämässä pysyvämmälle keräykselle, josta tiedotamme heti kun/jos lupa myönnetään.

Mikäli haluat osoittaa tukesi vielä Nemolle, käy täyttämässä alla olevan linkin takaa lomake. Olemme lomakkeen täyttäneisiin heti yhteydessä kun/jos pysyvämpi keräyslupa astuu voimaan.


Pienkeräyksen tiedot

Järjestäjä ja yhteystiedot: Ilves ry

Osoite: Rieväkatu 12, 33540
Puhelin: 0405323919
Sähköposti: ilvesry@ilves.fi

Saatujen varojen käyttötarkoitus: Nemo Pajulan kuntoutuksen tukeminen

Ilves ry:n pienkeräyslupanumero RA/2022/1765

Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen – ”Pitkällä kaudella tärkeintä on pitää ajatus nykyhetkessä”
Joulun kausikortti- ja voucher-tarjoukset
UUTISET