1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves-Hockey Oy teki nimityksiä markkinointi- ja myyntiosastoilleen

Ilves-Hockey Oy teki nimityksiä markkinointi- ja myyntiosastoilleen

Ilves-Hockey Oy

Anna Rantanen on aloittanut Ilves-Hockey Oy:ssä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana helmikuun alussa. Yhtiön uusiksi myyntipäälliköiksi yritysmyyntiin on valittu Mika Ahonen ja Matti Härkönen. Ahonen aloittaa tehtävässään helmikuun aikana ja Härkönen maaliskuun puolella.

Monipuolisen kokemuksen digitaalisen markkinoinnin tehtävistä omaava Anna Rantanen toimi viimeksi Solteq Oyj:ssä digitaalisen markkinoinnin seniorikonsulttina. Rantanen vastaa Ilves-Hockey Oy:n digitaalisen markkinoinnin toteutuksesta, kehityksestä sekä raportoinnista, osallistuu suunnitteluun yhdessä markkinointi- ja viestintäpäällikön kanssa ja tuottaa sisältöä digitaalisen markkinoinnin tarpeisiin.

– Anna tuo yhtiöömme vahvaa ammattitaitoa digitaalisen markkinoinnin puolelle ja täydentää osaamisellaan hyvin markkinoinnin tiimiämme, kertoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Henna Rajamäki.

Mika Ahonen siirtyy Ilveksen palvelukseen DNA Oyj:n myynnin aluepäällikön tehtävästä. Hän on työskennellyt DNA:lla myynnin parissa yli 11 vuoden ajan. Ahosen työ tulee painottumaan Ilves-Hockey Oy:ssä vahvasti uusasiakashankintaan.

Matti Härkönen toimi Kartanon Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2021 lähtien ja työskenteli yhtiön palveluksessa eri tehtävissä jo vuodesta 2009 alkaen. Ilves-Hockey Oy:ssä hänen tehtävänkuvaansa kuuluu henkilökohtaisen myynnin lisäksi myyntitiimin lähiesimiehenä toimiminen.

– Mika ja Matti tuovat lisävahvistusta ja osaamista yritysmyyntimme puolelle. Molempien tausta ja aiempi työkokemus antavat tukea myyntimme kasvulle ja kehitykselle, kommentoi myyntijohtaja Timo Lehtinen.

Ilves-Hockey Oy:n uudet nimitykset tukevat yhtiön ydinajatusta toiminnan jatkuvasta kehittämisestä ja edistävät julkaistun strategian toteuttamista.

– Uudet rekrytointimme perustuvat Ilves-Hockey Oy:n kasvuhakuisuuteen. Tavoitteenamme on jatkaa liikevaihdon kasvattamista ja edistää sitä uudella osaamisella sekä lisävahvistuksilla myynnin puolelle. Haluamme kasvaa kannattavasti ja strategiamme mukaisesti kohti visiotamme Euroopan huippuseurasta, mikä vaatii jatkuvaa kehittymistä jokaisella osa-alueella. Toivotamme Annan, Mikan ja Matin lämpimästi tervetulleiksi yhtiöömme, sanoo toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilves-kannattajat täyttävät Sportin kotiluolan lauantaina
Ilves hakemaan voittoa Vaasasta kaikkien aikojen kannattajainvaasion tukemana
UUTISET