1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves kohtaa SaiPan Tallinnassa tammikuussa

Ilves kohtaa SaiPan Tallinnassa tammikuussa

Ilves-Hockey Oy

Liiga-kiekko on tullut tutuksi Virossa kahden edellisen kauden aikana, kun Pelicans on pelannut yhden kotiotteluistaan Tallinnan Tondiraba Areenalla. Tulevalla kaudella 25. tammikuuta Tallinnassa kohtaavat SaiPa ja Ilves sekä Pelicans ja Lukko.

Tammikuun viimeisenä lauantaina järjestettävässä tapahtumassa nähdään tulevalla kaudella neljä joukkuetta. Klo 15.30 alkavassa päivän ensimmäisessä kamppailussa Ilves saa vastaansa ottelua isännöivän SaiPan. Toinen kohtaaminen käynnistyy klo 20.00, jolloin vastakkain ovat Pelicans ja Lukko.

Vaivattomin tapa lähteä kiekkomatkalle Tallinnaan on valmis matkapaketti, joka pitää sisällään kaikki kuljetukset kotipaikkakunnalta lähtien, ottelulipun sekä majoituksen. Matkapaketeista löytyy erilaisia vaihtoehtoja, jotka määräytyvät matkustusajankohdan, ottelumäärän ja majoituksen mukaan. Matkapakettimyynti tapahtumaan alkaa elokuun lopussa. Mikäli halli ei täyty matkapakettilaisista molempiin otteluihin, tulevat irtoliput myyntiin myöhemmin.

– Tiedossa on hieno ja mielenkiintoinen tapahtuma, joka tarjoaa sekä joukkueellemme että kannattajillemme uudenlaisen kokemuksen keskellä sarjakautta. Elokuun lopussa myyntiin tulevat valmiit matkapaketit tekevät osallistumisen käteväksi, ja toivommekin, että koko Ilves-yhteisö lähtee matkalle sankoin joukoin, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

– Kaksi peliä samana päivänä ja samassa paikassa on jälleen hieno päänavaus, joka voi olla todellisuutta tulevaisuudessa muissakin tapahtumissa. Liigan brändille hieno asia, kun fanit eri puolelta Suomea kokoontuvat samaan paikkaan. Varmasti upea tapahtuma tulossa, kommentoi Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä.


Tallinnassa Tondiraba Areenalla 25.1.2020:

15.30 SaiPa – Ilves

20.00 Pelicans – Lukko


Ilveksen otteluohjelma kaudella 2019-2020

Ilves-Hockey Oy:lle ennätystulos ja -liikevaihto
Ilveksen otteluohjelma kaudella 2019-2020
UUTISET