1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves mukaan Urheilukortin toimintaan

Ilves mukaan Urheilukortin toimintaan

Ilves.com

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä lisätään ja monipuolistetaan jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä.

Mobiilisovelluksen urheilukalenteri on veloituksetta ladattavissa, ja lisäksi Urheilukortin haltijoille tulee tarjolle runsaasti palveluja ja etuja. Mobiilikorttina ladattavan Urheilukortin avulla käyttäjä saa pääsylippuja tapahtumiin alennetulla hinnalla, ja osan lipun hinnasta voi ohjata suoraan haluamalleen seuralle, lajiliitolle, Olympiarahastoon tai Paralympiarahastoon.

Yksi Urheilukortin tarjoamista tärkeimmistä ominaisuuksista on urheilukalenteri. Jokainen käyttäjä näkee kalenterista päiväkohtaisesti millaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia on tarjolla Urheilukortin kumppani-lajien ja -seurojen toimesta.

Hankkiessaan 69 euron hintaisen Urheilukortin kuluttaja saa siihen viisi pääsylippua ja jatkossa myös muita palveluita. Yhden tapahtuman hinta kuluttajalle on 13,80 euroa. Urheilukorttiin mukaan tulevien tapahtumien pääsylippujen normaalihinta on 15-18 euroa.

Mukana Urheilukortin toiminnassa Ilveksen lisäksi ovat muun muassa Liigan jääkiekkojoukkueista Tappara, HPK, Jukurit ja JYP sekä lukuisia muita urheiluseuroja ja -joukkueita.

Lisätietoja Urheilukortista: tästä linkistä

Ilves-Hockey Oy:n tilikausi 2020–2021
Jääkiekkoleijona Pentti Isotalo on kuollut
UUTISET