1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves mukana eLiigan kärkikahinoissa

Ilves mukana eLiigan kärkikahinoissa

Kalle Karlsson

Ilves nappasi eLiigan viimeisimmältä kierrokselta seitsemän sarjapistettä. Kulunut viikko piti sisällään tupsukorvien osalta yhteensä vain neljä ottelua runkosarjan kääntyessä loppusuoralle. Ilves on sarjataulukossa kolmannella sijalla tasapisteissä HIFK:n kanssa.

Pistejako SaiPan kanssa, KalPaa vastaan voitto sekä tappio jatkoajalla

Ensimmäisessä ottelussa Aaro ”xDoumi” Ruuhinen koki harmillisen tappion jatkoajalla Roni ”mrnipsuli-” Kajánia vastaan. Ottelu päättyi KalPan 4-5 voittoon, ja tästä siis Ilvekselle yksi sarjapiste. Tomi ”tomboo-_-” Laitinen puolestaan kirjautti omasta ottelustaan niin ikään yhden maalin erolla voiton 2-3.

Ennakkoon nostetut tärkeät ottelut SaiPaa vastaan ilmensivät hyvin eLiigan luonnetta. Pelit voivat olla todella tiukkoja tai toisaalta ero voi ainakin maalien valossa olla todella selkeä. Tätä selittää osaltaan se, että joukkueille on kaksi edustajaa. Myös kilpapelaajien ”päivän kunto” tuo lisäjännitystä, sillä toisella voi onnistua kaikki siinä missä toinen voi joutua tekemään ekstraa voiton eteen.

SaiPa oli odotetun vahva ja laittoi Ilveksen ahtaalle. Kristian ”Krisutus” Räsänen oli Ruuhista etevämpi lukemin 4-2. Sen sijaan Laitinen hankki Ilvekselle tärkeät kolme sarjapistettä ja paranteli samalla maalieroa ottelun päättyessä Ilveksen 7-1 voittoon.

Paikallisottelu edessä

Odotettu hetki koittaa, kun Ilves kohtaa rakkaan vihollisensa Tapparan. Kantautuuko paikallisottelun erityisyys myös eLiigaan? Luvassa on varmasti tasokasta ja tiukkaakin tiukempaa vääntöä änärin merkeissä. Ilves kohtaa myös sekä sarjan keskikastissa majailevan KooKoon että jumbosijaa hallussa pitävän Sportin.

Jouko Myrrä jatkaa Ilveksen päävalmentajana – liigajoukkueen valmennusryhmä pysyy ennallaan
TUNTEMATON HUOLTAJA ja muita Ilves-tarinoita 1970-2020 – kirja nyt myynnissä!
UUTISET